Artikel top billede

Medie: Her er det hemmelige navn på din næste Windows

Der arbejdes hårdt på at samle Windows-funktionerne på tværs af Microsofts platforme. Her er kodenavnet på den næste Windows-version og et lanceringstidspunkt.

Ideen om et forenet Windows, der kan spænde over pc, telefoner og spilkonsollen Xbox, har cirkuleret på nettet, og nu hævder Windows-skribenten Mary Jo Foley fra tech-siden ZDNet, at udviklingen er sat i gang under kodenavnet 'Threshold'.

Threshold refererer til en planet, og inspirationen er angiveligt hentet fra Xbox-universet Halo.

Du kan læse mere om Threshold her.

Ifølge ZDNet er Threshold ikke navnet på et operativsystem, men en "bølge af operativsystemer på tværs af Windows-baserede telefoner, enheder og spilkonsollen Xbox." 

De samlende kodeopdateringer skal komme i foråret 2015, skriver hun.

Større fællesmængde

Selve indholdet i Threshold er stadig ukendt, men Mary Jo Foley har fået informationer om, at opdateringsbølgen vil byde på en langt større fællesnævner mellem de forskellige Windows-systemer. 

Den samme kerne og brugeroplevelse skal med andre ord virke i alt fra søgemaskine over Office-pakke til virksomhedens programmer.

Det skal ske på tværs af platforme.

Microsoft har da også luftet tanker om, at der skal ske ændringer med Windows-universet.

"Vi har Windows Phone OS. Vi har Windows RT, og vi har det fulde Windows. Vi skal ikke have alle tre," har Julie Larson-Green, chef for Microsoft Devices and Studios, tidligere sagt i et interview.

Læs også:
Microsoft-topchef: Vi har et Windows for meget

Her er læren af Windows 8.1: Sådan kan du undgå kaos næste gang




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere