Artikel top billede

Googles fremtidsbriller får designtwist og gøres klar til salg

Google nærmer sig lancering af sine sci-fi briller ved navn Glass. Samtidig er der foretaget ændringer af designet, der imødekommer noget af den kritik, som prototyperne har været udsat for.

Google Glass nærmer sig et færdigt produkt.

De futuristiske briller har længe eksisteret som prototype og i en Explorer Edition, som særligt udvalgte amerikanere har kunnet købe og prøve. 

Men nu er Google klar med en ny version af Glass, der byder på mindre designændringer.

Blandt andet kan høretelefoner nu kobles til brillerne, hvilket skal give bedre lyd, og det er en tiltrængt opgradering, hvis man spørger flere anmeldere og testere af Explorer Edition.

De har netop tidligere klaget over, at det kunne være svært at høre, hvad der bliver sagt under eksempelvis en telefonsamtale.
Især hvis man befandt sig i støjende omgivelser.

Samtidig har Google foretaget en anden justering af Glass, som gør det muligt at hæfte brilleglas med styrke til rammen.

Det skal komme de folk til gode, som i dag allerede bruger briller, så de ikke er tvunget til at have Google Glass på - og derudover deres egne briller.

Flere kan prøve nu

Ifølge TheVerge skulle Google også have sat turbo på produktionen af brillerne, og personer, som allerede har Explorer Edition, kan nu invitere op til tre venner til også at prøve søgegigantens sci-fi briller.

De skal dog stadig smide 1.500 dollar, cirka 8.100 kroner, for at få fingre i Google Glass.

Det forventes, at den første færdige version af Google Glass er i butikkerne i løbet af 2014, og der er store forventninger til produktet.

Hit eller flop?

Google Glass bæres ligesom et par briller, men et display er skudt frem foran det højre øje.

Med talekommandoer kan du sende mail samt tage billeder og video takket være det indbyggede kamera, der er placeret i fronten på Google Glass.

Displayet kan også vise informationer og eksempelvis navigation, ligesom du kender fra din smartphone.

Du kan se nogle af de tekniske specifikationer for Glass her

Det er et meget åbent spørgsmål, om de futuristiske briller vil ende som et gigantisk flop, eller de går hen og bliver en banebrydende innovation, der ændrer den måde, som vi er vant til at bruge mobilteknologi på.

Hvad mener du? Skal du have Google Glass, eller er brillerne helt håbløse? Kommentarfeltet er åbent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere