Artikel top billede

Forårets bedste Android-mobil kan nu sluge to sim-kort

HTC One er snart klar i en ny udgave, hvor der er plads til to sim-kort samtidig. Dermed kan telefonen bruges med både privat- og firmanummer.

Der er ikke ligefrem, fordi butikkerne bugner med telefoner, som kan håndtere to sim-kort - og slet ikke Android-topmodeller. 

Men om cirka en måned er HTC klar med sin One Dual Sim.

Den er næsten identisk med HTC One, som vi tidligere har anmeldt og kåret som forårets bedste Android-telefon.

På den originale One er det ikke muligt at fjerne bagbeklædningen, men det kan godt lade sig gøre på HTC One Dual Sim.

Ved at åbne ryggen kan der fyldes to sim-kort i mobilen, og der er faktisk også blevet plads til et MicroSD-kort, hvis man manuelt vil udvide lagerkapaciteten, som til at begynde med er 32 gigabyte.

Metalbagsiden åbnes ved at klikke på en knap, som sidder på siden af telefonen.

Hardwaremæssigt er der fuldkommen det samme i de to HTC-modeller: Quadcore processor, 4,7 tommer skærm med fuld HD-opløsning og Ultrapixel-kamera på fire megapixel.

Der er dog et lille minus ved Dual Sim-versionen: Den understøtter ikke 4G/LTE, hvilket HTC One gør.

Derfor vil den via dataforbindelsen kun være i stand til at benytte 3G-nettet.

Med to sim-kort kan man have både sit privat- og arbejdsnummer på samme mobil, og det er muligt at oprette forskellige ringetoner, alt efter hvilket nummer der ringes op til.

Der vil også foregå en sortering af sms-beskeder, så de ikke lægges i samme mappe på mobilen.

HTC One Dual Sim er ude i butikkerne i slutningen af november, og prisen vil være den samme som den originale HTC One. Den sælges i øjeblikket til cirka 4.300 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere