Artikel top billede

Total radiotavshed om kæmpe fiberfusion

En eventuelt kommende storfusion mellem SE/Stofa og Waoo lader vente på sig. Læs her, hvad parterne kan berette fra forhandlingsbordet.

"Intet nyt fra Vestfronten."

Sådan lyder det fra SE's (tidligere Syd Energi) direktør Niels Duedahl om en eventuel kommende fusion mellem fiberselskabet SE/Stofa og så Waoo, der er fiberselskabernes produkt- og markedsføringsselskab, ejet af 14 fiberselskaber heriblandt SE.

Konkurrencemyndighederne havde ellers givet grønt lys for fusionen i forbindelse med SE's 1,9 milliarder kroner-køb af Stofa for et års tid siden, hvilket fik Niels Duedahl til at tale om yderligere konsolidering i fiberbranchen i det spæde forår.

Dermed var vejen banet for energiselskabernes samlede bestræbelser på at give hovedkonkurrenten TDC en syngende lussing lige midt på markedspladsen.

Men om det rent faktisk også kommer til at ske, er endnu et åbent spørgsmål.

"SE's opkøb af Stofa handler jo om at få konsolideringsmuligheder i vores teleforretning, og vi kigger da på alle muligheder i markedet. Vi har dog ikke lavet nogen aftale (med Waoo, red)," lyder det fra Niels Duedahl.

Lukker helt af

Taler I stadig sammen om en mulig fusion?

"Det har jeg ingen kommentarer til."

Har I skudt forhandlingerne til hjørne?

"Det kan vi ikke sige noget om lige nu."

Hvorfor kan du ikke sige noget om jeres forhandlinger?

"Der er bare nogle ting i verden, som man ikke kan sige noget om. Og dette er en af dem."

Der er vel en forklaring på, hvorfor I ikke kan sige noget?

"Ja, det må du så vurdere, vi har ikke nogen kommentarer lige nu," lyder det fra Niels Duedahl, direktør hos SE.

Nyheden kommer om et par måneder

Heller ikke hos Waoo er der den store lyst til at tale om en eventuel kommende fusion mellem SE og Waoo.

Den snart tidligere Waoo-direktør Anders Christjansen ønsker ligesom i februar ikke at tale om eventuelle fremtidige aftaler med SE/Stofa og henviser i stedet til Waoos bestyrelsesformand Kim Frimer.

"Det tror jeg ikke lige, at jeg har nogen kommentarer til lige nu," siger Kim Frimer, da Computerworld forhører sig om, hvor langt de eventuelle forhandlinger er kommet.

Er I overhovedet kommet nogen steder?

"Det har vi heller ikke nogen kommentarer til, men jeg kan sige, at vi nok vil komme med nogen (kommentarer, red.) om et par måneder," fortæller Kim Frimer, bestyrelsesformand hos Waoo.

Hvad vil I så kunne sige om et par måneder?

"Ja, det får du nok at vide til den tid."

Hvad er forklaringen på, at du først kan sige noget om nogle måneder?

"Det har jeg ingen kommentarer til."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere