Artikel top billede

Denne mand er (indtil videre) it-direktør i Danske Bank

Danske Banks it-direktør gennem mange år, Peter Trier Schleidt, er stoppet i banken. Se hvem der erstatter ham - i hvert fald indtil videre.

Det er nu et kvart år siden, at Danske Bank meddelte, at it-direktør Peter Trier Schleidt havde sagt op til fordel for jobbet som koncerndirektør i TDC Operations.

Peter Schleidt havde fredag i sidste uge afskedsreception i Danske Bank og starter i dag i sin nye stilling i TDC - men Danske Bank har endnu ikke fundet en afløser til stillingen som it-direktør.

I stedet har man udnævnt en konstitueret it-direktør, meddeler banken til Computerworld.

"Udviklingsdirektør Jan Steen Olsen har vi udpeget som konstitueret, og imens fortsætter vores rekrutteringsproces," siger pressemedarbejder Peter Kjærgaard fra Danske Bank.

En erfaren mand

"Jan har været mange, mange år i denne koncern og kender den forfra og bagfra, har siddet i Group IT i mange år og er tæt på ledelsen, så det er en erfaren mand, der kører det videre, indtil vi har den endelige person," forklarer Peter Kjærgaard.

Peter Schleidt har været CIO i Danske Bank siden 2004 og har således stået i spidsen for den helt store digitalisering af koncernen og dens produkter, hvilket er en opgave, der også vil være omdrejningspunktet for afløseren.

Det er ikke kun på CIO-posten, der skiftes ud i Danske Bank, for som bekendt blev Thomas F. Borgen tidligere på måneden sat ind som ny CEO, da Eivind Kolding blev fyret.

Læs også:

Hvem headhuntes til denne tunge CIO-stilling i Danmark

Danske Banks it-direktør: Derfor skifter jeg til TDC




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere