Såfremt en gruppe lande vælger at gå i krig mod Syrien, vil en række tilhørende it-operationer formodentlig blive ført ud i livet.
Det drejer sig om at lamme landets it-infrastruktur.
Sikkerhedsekspert Peter Kruse fra firmaet CSIS "vil antage at det kunne gennemføres på flere niveauer, hvor flere er helt sandsynlige scenarier".
"Som vi så i forbindelse med angrebet mod Estland (cyberangreb, red.) kan man gå relativt let efter mål som styrets websider og derved bremse propaganda og samtidig anvende dem som "vandhuller" til at infiltrere deres interne systemer, så der opnås adgang til eksempelvis troppeplaceringer og strategier samt andre potentielt konfidentielle oplysninger, der kan bruges imod styret," forklarer Peter Kruse.
Udvælge særlige mål - og fravælge nogle
Også andre steder vil it-tropperne i givet fald kunne sættes ind, men det vil nok blive overvejet en ekstra gang.
"Derudover kan man ramme vand- og elforsyning i de dele af landet, som kontrolleres af styret. Det har en masse collateral damage, og som sådan vil man måske afstå fra at gøre det," vurderer Peter Kruse.
Imidlertid er andre mål helt oplagte.
"Kommunikation, som anvendes af styret i intern kommunkation, er et andet oplagt mål. Dels at lytte med, dels at sabotere denne for at forhindre regeringens tropper i at modtage kommandoer," udtaler Peter Kruse.
Hele situationen omkring Syrien er blevet ekstra anspændt den seneste uge, hvor internationale statsledere har intensiveret retorikken imod det borgerkrigshærgede land.
Et angreb med kemiske våben imod civilbefolkningen har været dråben, der ifølge en række statsledere har fået bægeret til at flyde over.
Præcis hvad hele tumulten ender ud i, er dog usikkert i skrivende stund.