I den seneste tid har Nordkorea truet med at regne død og ødelæggelse over sine fjender. Her på ComON har vi allerede fortalt om de mærkværdige nordkoreanske gadgets. Men selvom Nordkorea både har udviklet sine eget Linux-baserede operativsystem og sin egen bærbare og smartphone, så har de nordkoreanske ledere ikke altid helt styr på det tekniske.
Landet er kendt som storproducent af bizarre propaganda-videoer, der trækker millioner af visninger på YouTube. Forleden kunne Nordkorea imponere med en video af sit (fiktive) rumprogram, der slutter med en animation af et brændende New York. Dén video forsvandt hurtigt fra YouTube igen.
De nordkoreanske filmproducenter havde åbenbart lånt billederne af de brændende højhuse fra et Activision-spil - og så er grænsen trods alt nået.
I den seneste propaganda-video fra den statsligt kontrollerede medieorganisation Uriminzokkiri viser Nordkorea, hvordan man vil sende atomraketter mod amerikanske byer. De rammer Washington D.C., Los Angeles og Honolulu på Hawaii. Nordkoreanerne vil også smide en atombombe på Colorado Springs, der er kendt for sine militære installationer.
Der er kun ét lille problem - Colorado Springs ligger slet ikke der, hvor nordkoreanerne har markeret byen på kortet. Den ligger faktisk 1.469 kilometer væk. Raketten vil i stedet ramme Shreveport i staten Louisiana.
Nu kan det selvfølgelig tænkes, at de nordkoreanske generaler har adgang til hemmelig viden - måske ligger der en skjult regeringsbunker under byen.
Men det er nok mere sandsynligt, at deres kortmateriale ganske enkelt er elendigt. Selv Google Maps kan gøre det bedre - men nordkoreanerne stoler måske ikke på fjendens kort.
Så er de ikke de eneste. Et andet medlem af "ondskabens akse", Iran, udvikler angiveligt også sin egen konkurrent til Google Earth. Den skal vise hele verden - set med iranske briller.
Men hverken Shreveport eller Colorado Springs behøver frygte et nordkoreansk angreb med iranske kort. Landet råder slet ikke over interkontinentale raketter med tilstrækkelig rækkevidde til at ramme det amerikanske fastland.
Så indtil videre må nordkoreanerne nøjes med at se USA brænde på YouTube - hvis de ellers er blandt de meget få i det lukkede land, der overhovedet har adgang til nettet.