I sidste uge kunne Kim Dotcom præsentere sit nye projekt Mega, der skal afløse det lukkede Megaupload. Det skal lanceres præcis et år efter Dotcoms anholdelse den 20. januar. Nu har han en ny plan, og denne gang er det noget, som vil gavne alle i New Zealand.
Han vil installere et nyt undersøisk fiberkabel til New Zealand - et gigantisk projekt til mere end to milliarder kroner. Det vil med et slag fordoble New Zealands båndbredde til resten af verden, skriver avisen New Zealand Herald.
Landets internet-udbydere får gratis adgang til kablet, som de så kan sælge videre til deres private kunder for et meget lille beløb, mens virksomheder og regeringer skal betale lidt mere for at bruge forbindelsen.
Men resultatet skulle være, at alle i New Zealand kan få internet, der er 3-5 gange hurtigere end nu og kun koster en femtedel eller mindre.
Det store spørgsmål er så, hvor milliarderne til kablet skal hentes. En del af pengene skal komme fra Mega, som altså bliver lanceret til januar.
Men Dotcom fortæller også, at han vil skaffe penge ved at sagsøge Hollywood-industrien og den amerikanske regering for deres "ulovlige og politiske kampagne mod min virksomhed".
Et andet selskab, Pacific Fibre, har tidligere forsøgt at samle penge til et undersøisk fiberkabel til New Zealand, men måtte opgive tidligere i år.
Her var planen at bygge en forbindelse på 12.950 kilometer mellem Auckland, Sydney og Los Angeles.
Den hurtige forbindelse skal sørge for, at New Zealand fortsat er konkurrencedygtig i den digitale tidsalder og kan blive hjemsted for datacentre fra hele verden.
"Der findes billig og ren energi her. Energi er blevet den vigtigste faktor for datacentre. Med sit eget kabel, billig energi og hurtige forbindelser kan New Zealand tiltrække virksomheder fra hele verden. Desværre vil den nuværende regering kun investere i veje. Om 10-15 år vil de fleste folk arbejde og handle hjemmefra. Du har ikke brug for asfalt, du har brug for fiber!" siger Dotcom til avisen.
Den newzealandske forening for telebrugere udtrykker støtte til ideen, og flere politikere har også signaleret, at de er positive over for tanken. Men Dotcoms egen fremtid er stadig usikker. Han er løsladt mod kaution og har fået en del af sin formue tilbage, men USA kræver stadig, at han skal udleveres. Hvis tyskeren kommer til USA, kan han risikere 20 års fængsel.