Artikel top billede

Ingen kanin fra Apple før Microsofts storlancering fredag

Overskygger ikke lancering af Windows 8 og Surface på fredag. Kanalpartnere venter spændt på om de får lov til at være med på Surface-bølgen.

Apple lancerede tirsdag aften den ventede iPad Mini og en række andre produkter. Læs om lanceringen på CRNs søstersite ComON her.

Imens venter kanalen på, hvad Microsoft har i posen. Danske forhandlere har tidligere udtrykt forhåbninger om, at lanceringen af Windows 8 og Surface på fredag kan give dem vind i sejlene.

Også i England er forhandlere spændt. Især på hvad lanceringen af tablet-platformen Surface kan give af muligheder for dem.

Microsofts udmeldinger er hidtil gået på, at Surface skal sælges direkte fra producentens webshop og gennem retail, men flere forhandlere, som CRNs engelske søstermedie har talt med, forventer at den meget hurtigt vil blive solgt gennem kanalen.

"Jeg håber sandelig vi får mulighed for at købe den gennem distribution. Vi oplever en kraftig interesse fra vores kunder. Rigtig mange kunder har holdt deres iPad-ordrer tilbage, for at kunne købe Microsoft tablets i stedet. Udstyret med god hardware og Windows 8, vil det være så fedt at kunne sælge den," siger Richard Gibbons, software manager fra forhandleren Bechtle til engelske CRN.

Samme holdning har flere forhandlere. Blandt andet Stuart Fenton, direktør for den britiske erhvervsforhandler Insight.

"Jeg forventer, at hvis successen med det direkte salg bliver begrænset, så vil kanalen blive involveret i enten første eller andet kvatal (2013, red). Og når vi taler om markedet uden for USA, så tror jeg det bliver tilfældet," siger han.

Microsoft har endnu ikke ønsket at tale om deres kanalstrategi for Surface.

Læs om Microsoft, Surface og kanalen:


Læs mere om iPad Mini på ComON:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere