Bliv medlem af klubben og få rabat på måltidet på bestemte restauranter.
Så enkelt lyder konceptet bag Menucard, et dansk startup, der er godt i gang med at æde sig ind på markedet for sociale madtjenester.
Som første ret i den menu har Menucard bestilt en let anretning af pengesedler.
Firmaet har fået, hvad det kalder et "større millionbeløb" i kapitalindskud fra venturefirmaet 1CT, der har Jonas Bruun som bagmand. Samme Bruun er nu blevet bestyrelsesformand for Menucard.
Samtidig har Menucard fået ny direktør. Firmaets chefkok hedder fremover Christian Læsø, en herre, hvis hidtidige ledelseserfaringer blandt andet er skabt på Den Blå Avis.
Menucard satser primært på at servere sin forretning på Facebook.
Her har firmaet på blot et år opnået næsten 19.000 'likes' og fået 150.000 medlemmer.
Konceptet bag Menucard er, at de deltagende restauranter yder en rabat på mellem 20 og 50 procent til medlemmerne og til gengæld får en mere loyal kundekreds.
Cirka 200 restauranter - fortrinsvis københavnske - er i dag med på kortet, fortæller Menucard.
Menucard blev stifet af Nicklas Stenfeldt og Christian Arnstedt. Sidstnævnte forlader virksomheden i forbindelse med tilførslen af de nye boller, som venturefirmaet har kommet på startup-suppen.