Pakistansk IT-succes på Falkoner Allé

Sagib Hussain kom til Danmark som seks-årig fra Pakistan. Nu ejer han en af de største IT-butikker på Falkonér Allé i København og har en markedsandel på to procent af pc-salget i Danmark.

På små ti år har Sagib Hussain banket en succes op med IT-butikken Multimedia World.

Mens konkurrenterne er skudt op og lukket igen, har Multimedia World overlevet 10 år i en hård branche. Og ifølge ejeren, Sagib Hussain, er hans baggrund som indvandrer, en del af forklaringen.

- Det er min erfaring, at nydanskere er parat til at arbejde hårdere og længere end almindelige danskere og uden at stille samme høje krav om fimabil og andre goder, siger Sagib Hussain, der kom til Danmark fra Pakistan da han var seks år gammel.

Han nævner også værdier som sparsommelighed, stram styring af lager, økonomi og antal ansatte som succesfaktorer.

Alle er væsentlige faktorer for, at butikken i år giver et overskud på 3,5 millioner før skat af en omsætning er 63 millioner. Der er 23 ansatte, som dels servicerer kunder over nettet og dels i butikken på Frederiksberg.

Multimedia World har givet overskud siden starten, hvor Sagib Hussain og hans ven og partner Asif Mahmood startede virksomheden i en kælder på Falkonér Allé, der er kendt som et hovedstrøg for IT-forretninger i hovedstadsområdet. Men til at begynde med var det ikke nok til at udbetale løn til de to stiftere.

- Vi levede af iværksætterydelse og satte tæring efter næring, siger Sagib Hussain.

Siden er virksomheden flyttet fra et kælderlejemål og op til stuen og førstesalen på en anden adresse på Falkonér Alle.

Multimedia Worlds salgskoncept er også værd at lægge mærke til. På hjemmesiden kan man selv vælge, hvilke dele, man vil have i pc'en, som derefter leveres samlet.

Siden 2002 har Multimedia World ud over at handle med private også leveret computere, servere og installation af netværk til erhvervslivet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere