Artikel top billede

Hardwaretjek: Det her vil få nørder til at græde

Nettet er proppet til bristepunktet med anmeldelser og test af alle former for pc-hardware. Men hvilke artikler er mest interessante lige nu? Spring det hårde arbejde over og kom tættere på den lækreste hardware lige her.

Hardwaretjek: Det her vil få nørder til at græde

Hver dag bombarderes nettet med anmeldelser og test af den nyeste hardware, der vrimler ud på markedet. Og som mange ville ønske, de kunne proppe i deres egen pc under skrivebordet.
 
Nogle af artiklerne er læseværdige guldklumper, mens andre ikke er frygteligt spændende. Derfor har vi med Hardwaretjek besluttet os for fremover at luge ud i nettets nyankomne hardwarestof og servere et udvalg af de mest interessante artikler lige her på Hardware Central.

Få stillet sulten herunder - og husk at vende tilbage her på siden, hvor vi med jævne mellemrum rapporterer fra nettets nørdede afkroge.

Udbrændt grafik-bæst og buttet harddisk

Her er de historier, vi er surfet forbi i ugens løb:

I forbindelse med nettets mange test af Nvidias nye GTX 590-grafikkort var nogle anmeldere uheldige. Og nok også lidt ærgerlige. Svenske Sweclockers.com udraderede eksempelvis det dyre grafikkort i forbindelse med et overclocking-forsøg med en fejlbehæftet driver.
Læs mere her.

Hardware-test.dk har testet MSI's bud på AMD's Brazos-platform, der giver dig processor, grafikchip og bundkort i Mini ITX-format til under 1.000 kroner. En konkurrent til Intels mikroskopiske Atom?
Læs mere her.

Tweak.dk har snedkereret en grundig test af MSI's nye bundkort til de mest ekstreme pc-entusiaster. Big Bang Marshall, som bundkortet er døbt, har intet mindre end otte PCI Express x16-porte og benytter et XL-ATX-format.
Læs mere her.

Det bliver stadig billigere og mere interessant at krydre Intels Sandy Bridge-processor med ikke bare fire, men otte gigabyte hukommelse. Danske iTrends.dk har testet Corsairs hævngerrige Vengeance-moduler på 1.600 megahertz.
Læs mere her.

Verdens første harddisk på hele tre terabyte og en rotationshastighed på 7.200 omdrejninger per minut kommer fra Hitachi. The Tech Report har testet løs.
Læs mere her.

Kan du ikke nøjes med enkelt Geforce GTX 590? Guru3d.com har sluppet grafikydelse for 10.000 kroner løs i en grundig test af Nvidias SLI-teknologi.
Læs mere her.

Er du interesseret i en benchmark-test med forskellige grafikkort i det længe ventede Crysis 2? Så tag turen forbi amerikanske HardOCP, der har testet løs i multiplayer-demoen til pc.
Læs mere her.

Intels 6-Series-chipsæt til Sandy Bridge fik en lunken modtagelse, men er kommet op i gear efterfølgende. Det kommende Z68-chipsæt ser dog ud til at blive alt det, Sandy Bridge burde have været fra begyndelsen, rapporterer Tom's Hardware.
Læs mere her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere