Smart telefon ? frustrerede brugere

Problemos med mobilos er hverdag for mange engelske Smartphone-ejere. En stor del af dem forstår simpelthen ikke at konfigurere telefonen og bruge de mange funktioner.

Mange ejere af den nyeste generation mobiltelefoner, såkaldte smartphones, er frustrerede over, at de ikke får nok ud af telefonens mange funktioner.

Telefonerne er simpelthen for sværr at konfigurere til de mange funktioner, viser en engelsk undersøgelse ifølge BBC.

For mens telefonerne begynder at have de samme funktioner som PC'er følger brugervenligheden ikke med udviklingen.

Næsten en tredjedel af de 95 adspurgte i undersøgelsen kunne ikke finde ud af at benytte alle telefonens funktioner.

En anden tredjedel vidste ikke, hvordan man downloader ekstra software til telefonen for at få flere funktioner.

Den gode nyhed i undersøgelsen er, at mange har fundet ud af at bruge deres telefons fancy funktioner. Omkring halvdelen af telefonejerne i undersøgelsen brugte deres telefon til at sende mms'er med. 45 procent havde deres kalender på telefonen, 38 procent gik på nettet og 28 procent spillede spil på deres Smartphone.

Mere support

Men andre har et knap så lykkeligt forhold til deres smartphone. En femtedel af de personer, der deltog i undersøgelsen, ville gerne sende e-mails via telefonen og 22 procent ville gerne kunne sende back-ups til deres pc, men kunne ikke finde ud af det.

- Problemet er at brugerne ikke får nok hjælp til at sætte telefonerne op. Det er på tide, vi får en mobil omsorgs-revolution, mener Andrew Wyatt, som er talsmand for Intuwave, der har bestilt undersøgelsen, og som blandt andet udvikler software til smartphones.

For eksempel peger Andrew Wyatt på, at man for at sende mails fra en Ericsson p800 skal udfylde 12 parametre, og én fejl er nok til at projektet mislykkes.

- Alle er jo interesserede i, at folk kan bruge alle funktionerne på deres telefoner, siger Andrew Wyatt. Han understreger også, at folk, der er glade for deres telefoner, ofte bruger dem mere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere