Artikel top billede

Tre tjenester der samler alle dine sociale netværk

Se hvordan du kan gøre det lettere at overskue de mange forskellige sociale medier.

Både privatpersoners og virksomheders digitale liv er i dag spredt ud over et væld af forskellige sociale medier.

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og Pinterest - ja, man bliver næsten svimmel ved bare at huske navnene på dem alle.

Men hvordan får vi overblik over alle medierne på én gang?

Det er der en række forskellige tjenester, der kan hjælpe med.

Søg i alle dine netværk

Senest har den franske iværksætter-virksomhed Jolicloud lanceret tjenesten Jolicloud Me, der samler alle de billeder, dokumenter, videoklip og andre filer, som du har delt på nettet.

Det kan eksempelvis være billeder, du har postet på Facebook og Flickr, eller dokumenter, som du har gemt på Google Docs.

Uanset hvor du har gemt dem, giver Jolicloud Me lynhurtig adgang til det hele via en let og overskuelig brugerflade, der også indeholder en søgefunktion, som eksempelvis gør det muligt for dig at finde billeder og andre filer, der er blevet gemt for flere år siden.

Jolicloud Me er dog endnu kun tilgængelig i en såkaldt "lukket beta-udgave", og det er derfor nødvendigt, at du skriver dig på en venteliste, hvis du ønsker at få adgang til tjenesten allerede nu.

Administrer alle dine netværk

Men hvor Jolicloud fokuserer på at holde styr på de ting, som du har allerede lagt ud i på diverse sociale medier, findes der andre tjenester, der gør det let at dele ting på de mange forskellige medier, du er aktiv på.

Et eksempel på sådan en tjeneste er Hootsuite, som er et af vores favorit-værktøjer til at administrere sociale medier med.

Med Hootsuite kan du opdatere alle dine forskellige sociale netværk på én gang.

Desuden giver Hootsuite dig mulighed for at time dine opdateringer, så de først bliver bragt på forudbestemte tidspunkter.

Hootsuite er også et fanastisk værktøj til at overvåge, hvordan din virksomhed bliver omtalt på sociale medier.

Du kan eksempelvis skræddersy særlige nyhedsstrømme, hvor du kun får Twitter-opdateringer, hvor din virksomheds navn eller internet-adresse bliver nævnt.

Hootsuite findes som web-app på Hootsuite.com og som en traditionel app til Android, iPhone og iPad.

Lav en buffer med opdateringer

En tredje mulighed er tjenesten BufferApp, der både virker med Twitter og Facebook.

Ligesom med Hootsuite kan du med BufferApp time dine opdateringer på Twitter og Facebook.

Det gør du ved at skrive en række opdateringer ind i BufferApps beskedfelt. Herefter kan du vælge at fordele opdateringerne ud over et tidsrum. Det kan være hen over en enkelt dag eller måske en hel uge.

På den måde slipper du for hele tiden at skulle logge ind på din virksomheds Facebook og Twitter-konto, men kan i stedet bruge din tid på andre og vigtigere arbejdsopgaver.

Læs også:


Sådan kan din virksomhed blive hip med Instagram

Pinterest er nyt og superhot: Her er otte gode tips

Sådan finder du ud af, hvor magtfuld du er på nettet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere