Sony Ericsson: Ny smartphone med video

Bedre design, flere funktioner og mulighed for at optage videoklip skal sælge Sony Ericssons nye, avancerede mobiltelefon P900. Telefonen lanceres samtidigt i hele Europa og forventes at være i butikkerne om få uger.

Sony Ericsson slipper sit nye flagskib, den avancerede mobiltelefon P900, løs, og det japansk-svenske joint venture slår på, at telefonen er i stand til at optage video.

Efter sidste års problemer, hvor der dukkede engelske versioner af forgængeren, P800, op på det danske marked, har Sony Ericsson valgt at lancere telefonen over hele verden på samme tid.

Designet er bedre og der er flere funktioner, der ifølge Sony Ericsson virker bedre end på forgængeren. Telefonens TFT-skærm, der er berøringsfølsom, har også fået flere farver.

Der er kommet mere hukommelse, og det er meget fikst, når det indbyggede kamera nu kan optage videoklip. Hvert minuts video fylder omkring en megabyte.

Sony Ericsson satser stadig på styresystemet fra Symbian og er indtil videre kun nået til GSM. Der er ikke præsenteret en ny 3G-telefon.

Til gengæld undgår Sony Ericsson at falde i samme fælde som Motorola har gjort med sin 3G-telefon, som bliver leveret til mobilselskabet 3's kunder. Kunderne har klaget over browseren, og de kan ikke selv opgradere den. Nu slår Sony Ericsson på, at kunderne selv kan hente nye softwareversioner på mobilproducentens hjemmeside, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

P900 rammer butikkerne om få uger og kommer til at koste omkring 6000 kroner uden tilskud fra et mobilselskab.

Sony Ericsson præsenterede også afløseren til T610, en kameratelefon med modelbetegnelsen T630. Telefonens kamera sidder på bagsiden, men har et spejl, så man kan se sig selv i, inden man tager billedet.
T630 kan først købes i Europa i begyndelsen af det nye år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere