3 lancerer intranet på mobilen

3 har valgt den lille konsulentvirksomhed Addition som partner til at levere en intranet-løsning til mobilen. I første omgang er det dog kun Additions egne kunder, der får glæde af teknologien, der blandt andet betyder, at oplysninger fra virksomhedens centrale IT-systemer kan vises på mobiltelefonen.

En mobil brugerflade til komplekse virksomhedssystemer er seneste tilbud til erhvervslivet fra 3. Teleselskabet har netop indgået partnerskab med konsulentvirksomheden Addition om modulet.

Det er dog kun Additions egne kunder, der får glæde af aftalen i første omgang, men på længere sigt kan alle, der bruger Sitecore?s indholdsstyringssystem (CMS), købe systemet.

- Partnerskabet er klart i tråd med vores strategi med at kunne give vores erhvervskunder noget, der for alvor er nyttigt, ud over basisfunktionerne i 3G telefonien, siger Pernille Bjerring, partneransvarlig i 3.

Rent praktisk kan Additions modul vise virksomhedens interne oplysninger for eksempel en kundebase på en brugerflade, der er tilpasset den lille skærm på en mobiltelefon.

Ikke kun video

Modulet skal modificeres til virksomhederne, alt efter hvilke arbejdsgange der bruges, og hvilke oplysninger der skal tilgås.

- Det smarte er jo, at man arbejder i realtime på en 3G-telefon. Det er ikke som med PDA?er, der skal synkroniseres, når man kommer hjem, siger Lars Andersen, som er arbejdende bestyrelsesmedlem og investor i Addition.

- Vores kunder efterspørger mobile løsninger, især til de medarbejdere som tilbringer meget tid væk fra deres kontor. 3 fokuserer meget på videotelefoni, men der er jo mange tilfælde, hvor erhvervslivet kan få glæde af 3G, siger Lars Andersen.

Specialister

Addition går i gang med at sælge løsninger meget snart, og prisen vil afhænge af de individuelle tilpasninger hos den enkelte virksomhed. Men Lars Andersen er ikke i tvivl om systemets levedygtighed.

- Hvis 3 og Sitecore rykker, og det her er så godt, som vi siger, så skal det nok blive en succes, siger han.

Addition er et lille IT-konsulenthus, som specialiserer sig i standard-systemer primært baseret på Sitecore.

Arbejdsstyrken tæller i dag otte fuldtidsstillinger og omsætningen i seneste regnskabsår var på fire millioner kroner. Addition havde et overskud på en halv million.

Selskabet laver virksomhedsportaler og content management systemer baseret på standardsystemer.

3 har indgået flere partnerskaber med en del indholdsleverandører, både om applikationer til erhvervslivet og underholdning til privatkunderne.

Senest har 3 indgået en aftale med københavnerklubberne FCK og Brøndby om at levere specielt indhold til fodboldfans. Det styrker yderligere 3?s fokus på de store byer.

3 har allerede en eksklusivaftale med Superligaen om levering af resultater og mål fra kampene.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere