Artikel top billede

(Foto: Lou Dematteis)

Microsoft dropper CES

Steve Ballmer holder åbningstalen til årets Consumer Electronics Show i Las Vegas, men det bliver sidste gang. I 2013 vil Microsoft slet ikke møde op.

Det er en tradition at Microsoft-chefen afleverer den første keynote på den store årlige elektronik-messe Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, som altid afholdes i starten af januar. Steve Ballmer skal også holde åbningstalen mandag den 9. januar 2012, men det bliver sidste gang. Det fortæller Microsoft i et blogindlæg.

I 2013 vil Microsoft helt blive væk fra CES. Microsoft vil hverken holde en keynote eller have sin egen stand på messen.

"Vores branche bevæger sig hurtigt og ændrer sig hurtigere. Derfor skal den måde vi kommunikerer med vores kunder også ændre sig med samme hastighed," skriver softwarefirmaet i bloggen.

Microsoft antyder dog at firmaets produkter stadig vil være at finde på messen gennem partnere, men Microsoft vil ikke selv møde op med en stand. 

Dermed afslutter Microsoft et næsten 20-årigt samarbejde med Consumer Electronics Association (CEA), der arrangerer messen. Her fortæller man i en kortfattet kommentar, at man allerede har fundet firmaer der er interesseret i at overtage Microsofts udstillingsareal.

Microsoft skriver i sin blog, at tidspunktet for CES ikke passer sammen med de datoer, hvor firmaer normalt lancerer sine produkter. I de sidste år har Microsoft brugt messen til at fremhæve produkter, der allerede er lanceret eller annonceret.

Apple og Google er heller ikke repræsenteret på CES og Microsofts beslutning om at droppe messen er en del af en generel trend, hvor it-firmaerne dropper mega-messer som CES og den tyske Cebit og i stedet fokuserer på mindre messer og deres egne arrangementer.

Microsoft fremhæver at man vil holde kontakten med kunderne gennem sociale medier som Facebook og Twitter, gennem sin hjemmeside Microsoft.com og sine egne forretninger.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalister til PMO og strategiimplementering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere