Artikel top billede

Danske tilbuds-sites går gylden fremtid i møde

De nye danske tilbuds-sites, der samler gode tilbud på alt mellem himmel og jord, går en gylden fremtid i møde. "Danskerne er et krejlerfolk," siger direktør.

Danskerne er vilde med tilbud på nettet, og vi kaster os over indkøbsmulighederne så snart, der står 'rabat,' skriver Børsen.

Ifølge avisen oplever tilbuds-sites som downtown.dk, sweetdeal.dk og spotdeal.dk stor fremgang i interessen i deres korte levetid.

Christian Peytz, direktør i Peytz & Co, vurderer, at alene de største tilbuds-sites hver kan sælge for op mod en kvart million kroner på en god dag.

Et tilbuds-site tager typisk mellem 15 procent og 50 procent af tilbudsprisen i kommission.

"Det er det rene klondike lige nu, og jeg tror ikke, at det er urealistisk, at der samlet bliver omsat for 300 millioner til 350 millioner kroner i år," siger Christian Peytz til Børsen.

Sælg dit hus med rabat

Hos tilbuds-sitene venter direktørerne en bruttoomsætning på 350 millioner til 500 millioner kroner.

Søren Hyldgaard, direktør for det Berlingske-ejede Sweetdeal, mener, at langt flere vil få øjnene op for afsætningsmulighederne på tilbuds-sitene.

"Lige nu er det meget sådan noget som restaurant- og frisørbesøg, der bliver udbudt, men vi vil se nye segmenter og produkter dukke op," siger han til Børsen.

Han mener, at der eksempelvis er muligheder for at sælge huse eller biler på rabat-sitene.

"Danskerne er et krejlerfolk, og vi hopper per definition på gode tilbud, når de er der," siger han til Børsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere