Artikel top billede

Ny iPhone-funktion lader dig føle, hvem der ringer

Indspil dine egne vibrationer og få din iPhone til at
vibrere kærligt, når kæresten ringer - eller ryste af skræk, når chefen er i den anden ende.

Du sidder til et møde, og pludselig vibrerer din telefon i lommen. Forsigtigt lister du den frem for at se, hvem der ringer.

Du kan slippe for at havne i den situation, hvis du bruger en ny funtion i den seneste version af Apples styresystem iOS 5.

Her kan du komponere din egne vibrationssignaler, så du med det samme ved, om det er konen eller chefen, der prøver at få fat på dig. 

Slå specielle vibrationer til

Funktionen hedder "Specielle vibrationer," og det er en tilgængelighedsfunktion, der er udviklet til gavn for svagtseende og hørehæmmede. Men vi andre kan heldigvis også drage nytte af den.

Du slår funktionen til ved at gå ind under indstillinger på din iPhone. Her vælger du "'Generelt" og bagefter menupunktet "Tilgængelighed." Scroll ned til punktet "Specielle vibrationer" og slå funktionen til.

Nu kan du tildele dine kontakter individuelle vibrationssignaler. Du skal blot gå ind i din iPhones telefonbog og finde den kontakt, som du vil give et særligt signal. Når du har gjort det, trykker du på "Rediger"-knappen og finder det punkt der hedder "Vibration".

Design din egen vibration

Her kan du vælge mellem en række standardvibrationer med navne som eksempelvis "Hjerteslag og "S.O.S", men under overskriften "Speciel" finder du punktet "Opret ny vibration", som du selv designer.

Det eneste, du skal gøre, er at tappe en rytme ind på skærmen, og når du er færdig, vælger du "Arkiver" i højre hjørne.

Bonus-info: Under menuen "Tilgængelighed" finder du også funktionen ""LED-flash for advarsler". Med den kan du få blitzen på din telefons kamera til at blinke, når du modtager en sms-besked, eller når telefonen ringer.

Det er naturligvis især en fordel for hørehæmmede, men det kan også være ganske smart, hvis du sidder i et møde eller til et foredrag, hvor støjende telefoner ikke er velset.

Læs også:
Nye fede business-funktioner til din iPhone
Sådan bliver sms'erne mere private på din iPhone




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere