Fujitsu-Siemens' direktør til E-teams

Michael Plougmann, forhenværende direktører i Fujitsu-Siemens i Danmark, indtrådte fredag som partner og meddirektør i E-teams, der sælger konsulentydelser inden for IT, blandt til den offentlige sektor.

Michael Plougmann forlod for nylig sin stilling som direktør for Fujitsu-Siemens Computers Danmark efter uneighed om ledelsen af firmaet. Men han kom ikke til at være ledig længe. Fredag indtrådte han som direktør og partner i E-teams.

E-teams udspringer af PPR management teams, der blandt andet sælger IT-rådgivning, fakturerings- og e-handelsløsninger til den offentlige sektor.

- E-teams har stor kompetence inden for løsninger til den offentlige sektor, og jeg tror, at det bliver et stort vækstområde i kraft af satsningen med af få digitaliseret den offentlige sektor. Så det glæder jeg mig naturligvis til at være med til, siger Michael Plougmann.

Han har købt en del af virksomheden og bliver dermed partner i E-teams. Hvor stor en del, det drejer sig om, vil han dog ikke ud med.

- Jeg har hele tiden haft det sådan, at det næste job, skulle være et sted, hvor jeg i et vist omfang fik foden under eget bord, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere