Artikel top billede

Gaardboe henter tidligere Columbus-direktør til AlfaPeople

Columbus IT-stifter og tidligere ejer, Michael Gaardboe, har hentet den tidligere koncerndirektør Claus E. Hansen ind som partner og COO i CRM-huset AlfaPeople.

Den tidligere administrerende direktør for Columbus IT, Claus E. Hansen, er blevet COO (Chief Operating Officer) i AlfaPeople.

Han er samtidig blevet partner og aktionær i CRM-virksomheden, som manden bag Columbus IT, Michael Gaardboe, stiftede i 2005.

Michael Gaardboe er meget tilfreds med at have tiltrukket Claus E. Hansen, der har 25 års erfaring som direktør og topchef i den internationale it-branche og var med til at opbygge BFC Data og Complet Data og siden Aston Group.

Claus E. Hansen er ansat med en mission: Om tre år skal AlfaPeople nå en omsætning på 375 millioner kroner og et overskud på 38 millioner kroner. Han skal med andre ord sørge for, at AlfaPeople er dobbelt så stor i 2014 som i dag.

"AlfaPeople står over for at tage det næste store og afgørende skridt i vores strategi om vækst, og Claus er den mand, der bedst kan hjælpe os med at tage det skridt ved at udvikle vores salgsorganisation og internationalisere vores løsninger og produkter," siger CEO i AlfaPeople, Michael Gaardboe.

AlfaPeople har gennem de sidste fire år høstet en række danske og internationale priser for sine løsninger og produkter. Virksomheden beskriver selv sit arbejde som at udvikle fremtidens måde at bruge og implementere ERP og CRM på. Det handler blandt andet om at udnytte skyen.

Drøm i mange år
Claus E. Hansen begrunder sit jobskifte med, at COO-jobbet er en særlig chance for at opnå det, han har ønsket sig i mange år: At være en del af ejerskabet og partnergruppen i en international virksomhed, som han kan være med til at få til at vokse massivt.

"AlfaPeople er ekstremt ambitiøs og med en egenkapital på 125 millioner kroner og et resultat efter skat sidste år på ni millioner kroner, er det også en veldrevet virksomhed. Min opgave er at sætte turbo og struktur på væksten," siger Claus E. Hansen.

Samtidig med opgaven som COO i AlfaPeople overtager Claus Hansen også ansvaret for den danske organisation.

Ud over CEO Michael Gaardboe og COO Claus E. Hansen består ledelsen i AlfaPeople af stifteren Christian Weis Højfeldt, som fremover vil være Global Director of Products & Cloud Services, og Rasmus Hartung, som fremover vil være VP AlfaPeople Europe.

AlfaPeople beskæftiger 250 medarbejdere i 10 lande, som leverer løsninger inden for både CRM, web, intranet og ERP.

Virksomheden har kontorer i Danmark, England, Tyskland, Schweiz, Polen, Mexico, Costa Rica, Colombia, Chile og Brasilien.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere