Artikel top billede

Atea laver internetcafe på landsholdets hotel

De danske landsholdsspillere får etableret en hel internetcafe på deres hotel under VM i Fodbold til sommer. Det er et led i en aftale med HP og Atea.

Den danske kanal er også med i Sydafrika. Når det danske fodboldlandshold drager til Sydafrika i starten af juni, kan de danske spillere glæde sig til deres helt egen internetcafe på hotellet med store gaming-maskiner, konsoller, netbooks og videokonference-anlæg, installeret af en dansk forhandler.

Det er Atea og HP, der skal levere it-infrastruktur til landsholdet som teknologisponsorer. HP bidrager med seks hurtige stationære computere og netbooks til alle spillerne. Microsoft leverer Xbox 360 konsoller og EA Games bidrager med spil, så landsholderne ikke kommer til at kede sig på hotellet.

”Spillerne på vores nuværende landshold er opflasket med computere, smartphones og iPods. Informationsteknologi er blevet en del af den moderne fodboldspillers liv på farten. Derfor er vi glade for at kunne supplere spillerne med nogle state-of-the-art tilbud til deres hverdag i lejren, som de dels kan bruge som afslapning og underholdning, dels til at holde kontakten med deres familie og venner nede fra den sydligste spids af Afrika,” siger kommunikationschef Lars Berendt, DBU.

Hos Atea har man samlet erfaring med landsholdet fra VM-slutrunden i Korea og EM-slutrunden i Portugal.

”I de sidste to slutrunder i henholdsvis Portugal og Korea var vores it-løsning så populær, at Morten Olsen opsatte retningslinjer for brugen af vores internetcafé. Mange af spillerne gik direkte fra træningsbanen – uden at klæde om – ned til computerne for at koble af med chat, spil og surfing på nettet,” siger direktør Søren Jensen fra Atea.

Der skal også etableres et videokonferencesystem fra Tandberg så DBU kan kommunikere med kontoret i Brøndby og der skal opbygges en it-infrastruktur til at kunne afholde pressemøder live for de journalister, der ikke tager turen til Sydafrika.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere