Massefyring i Ikon Office Solutions

?Kraftig intern fokus? forud for fusion af de to Ricoh-ejede salgsselskaber gav omsætninsfald hos Ikon Office Solutions, der tirsdag gennemførte en fyringsrunde.

Et antal medarbejdere hos kopi-forhandleren Ikon Office Solutions er tirsdag blevet afskediget. Det skriver Computerworld, der erfarer at i alt 32 medarbejdere vil blive afskediget.

Overfor avisen bekræfter Ikon Office Solutions direktør, Peter Herlman at der er en fyringsrunde i gang, men han vil dog ikke oplyse, hvor mange medarbejdere det drejer sig om, inden alle ansatte har fået besked.

Fyringsrunden kommer ifølge avisen, fordi Ikon Office Solutions skal samles med en anden kopi-forhandler NRG Scandinavia. De to virksomheder er begge ejet af kopiproducenten Ricoh, og med sammenlægningen vil den fusionerede virksomhed bestå af 190 medarbejdere, fortæller Peter Herlman.

Ikon Office Solutions har for nylig fået drøje hug i omsætningen, der faldt med 14 procent til 317 millioner kroner i regnskabsåret, der løb frem til september 2008 og gav et underskud på 13 millioner kroner.

Computerworld citerer dog regnskabet for at forklare, at omsætningsfaldet ikke skyldes markedet men ”kraftig intern fokus”.

»Det, som vi nu synes er mest spændende, er vores integrationsplaner og skabelsen af Ricoh Danmark, som jo bliver af en betragtelig størrelse med mere end 190 ansatte og en solid omsætning. Historien kan vi ikke bruge til så meget,« siger Peter Herlman til Computerworld.
 




IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CTO - Nordics

Euronext Securities

Software Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalister til PMO og strategiimplementering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere