CBIT satser på webadministration

Forhandler på Frederiksberg drømmer om dansk og international succes med online-administration til skønhedsklinikker og detailhandel med de rette partnere.

Efter godt ti års arbejde med at udvikle og sælge et online-booking og -administrationssystem til skønhedsklinikker, frisører og detailhandlen er der nu ved at være fart i CBITs ambitioner om at ekspandere til at være landsdækkende og brede sig endnu længere ud i verden.

CBIT er en it-forhandler på Frederiksberg, der traditionelt har leveret hardware og service til erhvervskunder, med deres online-ERP som en sideforretning. Nu overhaler det egenudviklede booking- og ERP-system resten af forretningen, og giver forhandleren tanker om, hvordan det webbaserede software kan komme længere ud i verden.

»Nu er de to dele af forretningen 50/50 med kraftig vækst i vores bookingsystemer, så det ville ikke gøre noget, hvis der var en aggressiv forhandler i Jylland. Vi skal ud over stepperne med en aggressiv vækst, hvor vi skal ind i andre brancher, også internationalt, men det kræver, at vi har de rette partnere, der skal gå helhjertet ind i det« siger direktør Morten Weber.

Han stiftede CBIT sammen med tre kolleger tilbage i 1990, og i starten var det meget sværere at sælge det webbaserede ERP-system, end det er i dag. Ved nytår forlod den ene stifter, Peter Carstensen forladt firmaet og Morten Weber er blevet ene om direktørposten.

»I takt med at vores fokus har ændret sig fra konsulentopgaver til softwareudvikling er Peter Carstensen købt ud af CBIT,« forklarer Morten Weber.

Sidste år skabte de nu 14 ansatte i CBIT et overskud på 414.000 kroner og i dag er der omkring 500 kunder på ERP-systemet, især i Danmark, men også nogle i Norge og Sverige.

»Da jeg startede med at sælge, havde forretningerne ikke internet installeret, og det var svært at sælge noget til dem, men nu stiger interessen for bookingsystemet. Det er ligesom homebanking-bølgen, hvor alle vil have det,« siger Morten Weber.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere