Trifork køber Interprise

Endnu et Microsofthus er blevet købt. Mixed strategi mellem Microsoft og Open Souce kommer i spil, når Trifork køber Interprise Consulting.

Børskandidaten Trifork har købt Interprise Consulting i Århus. Sælgeren er de tre tidligere ejere, der bliver betalt med aktier i Trifork, der i modsætning til Trifork har deres speciale i Microsoftprodukter. Nu skal Trifork være god til både teknologi fra Microsoft og open source-produkter.

»Købet styrker Triforks ambition om at være ledende one-stop leverandør af performance optimering af forretningskritiske systemer på tværs af platforme og teknologier,« siger administrerende direktør Jørn Larsen, Trifork i en pressemeddelelse

De 80 ansatte hos Trifork arbejder ud fra kontoret i Århus. De får nu selskab fra 18 nye kolleger fra Interprise i Hellerup ved København.

I en kommentar til opkøber siger Mads Nørgaard Madsen, administerende direktør i IT Quality, at det er spændende, når en open source-virksomhed som Trifork nu køber en forhandler, der er så meget orienteret mod Microsoft som Interprise er.

»Vi har hidtil følt os alene med vores mixed strategi. Historisk har Microsoftforhandlere været rene forhandlere af Microsoftprodukter, der ikke har kombineret Microsoft med open source,« siger IT Quality-direktøren

For kunderne er det en fordel at kunne få begge teknologier hos den samme forhandler. Det tjener forhandleren også på, siger Mads Nørgaard Madsen.

»Kunden burde få fordel, og det vil forhandleren også få i sidste ende,« siger Mads Nørgaard Madsen, IT Quality.

Trifork har fart på væksten. I juni købte selskabet Delta Software og i dagbladet Børsen i dag udtaler Triforkdirektør Jørn Larsen, at en planlagt børsintroduktion nu bliver udskudt og skal ske allerede i november eller december. Efter børsnoteringen skal der komme yderligere opkøb til, og direktøren ønsker endnu flere, fremgår det.

Den daglige ledelse af det nyindkøbte selskab vil blive varetaget af direktør Kim Møllgaard i samarbejde med administrerende direktør Torben Hyllested.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere