Sandberg nu fuldt inde hos tele-distributør

I et år har Comitel været partline-distributør af Sandbergs produkter, men udvides samarbejdet til det komplette varesortiment.

Hensigten er at gøre det lettere for de mange telebutikker i Danmark at købe Sandbergs it-tilbehør sammen med de øvrige mobil- og teleprodukter fra Comitel. Sandbergs cirka 750 varenumre vil gå igennem distributøren fra 1. december.

»Forhandlerne er glade for at handle med Comitel, men det hidtil begrænsede Sandberg-sortiment har været en hæmsko. Denne udvidelse af samarbejdet vil rigtig mange danske forhandlere blive meget glade for. Så det er jeg også,« siger en begejstret Jan Holm, salgschef hos Sandberg.

I forhold til andre producenter har Sandberg meget stor distributørdækning i Danmark med i alt fem fullline-distributører. Risikoen ved et højt antal distributører er blandt andet huller i vareflowet. Det ser Jan Holm dog ikke som et problem.

»Hver distributør har sine styrker og sine målgrupper. Vi har ikke taget distributører ind, som ikke tilfører os noget i form af markedsandel. Man skal tænke på, at der flyttes hundredtusindvis af Sandberg-enheder, om end værdien pr. enhed er lav. Specielt top-150 rykker hurtigt, og denne har en god lagerprofil hos alle distributører. Vi må dog erkende, at mere specielle produkter med lavt flow kan have leveringstid hos en distributør, når vi har valgt at have så mange. Comitel ser jeg som et godt eksempel på, at det er den rigtige strategi, idet en overvejende andel af Comitels forhandlere ikke har nogle relationer til it-distributørerne. Så er det bedre for forhandleren at få adgang til hele varesortimentet via den velkendte leverandør til gengæld for lidt leveringstid på varer, som ligger under top-150,« tilføjer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere