SEC Datacom i tæt parløb med Avaya

Den danske it-distributør SEC Datacom er gået ind i et strategisk samarbejde med ip-telefoni-giganten Avaya.

Avaya og en af Danmarks førende it-distributører indenfor ip- og netværksløsninger SEC Datacom har dannet et strategisk parløb.

Med aftalen, der gælder fra den første marts, er parterne blevet enige om at udbrede professionelle IP-telefoni-løsninger til store virksomheder.

»Vores ide er at værne om en stærk gruppe af leverandører, der hver især udvikler nicheprodukter, og som alle integrerer på åbne standarder. Vi ser os selv som limen, der binder leverandørerne sammen, og vi udnytter synergien til at skabe alsidige løsninger - alt efter, hvad der er mest optimalt for kunden. Med det nye samarbejde vil vi stå endnu stærkere, når vi taler med de helt store kunder,« siger Lars Zinglersen, administrerende direktør hos SEC DataCom.

14 ud af 33 medarbejdere hos SEC DataCom er teknikere, og det er bl.a. med til at garantere en høj faglighed.

»Man kan ikke købe alt hos os, men det, vi sidder med, vil vi til gengæld vide alt om. Telefonen er stadig det vigtigste værktøj i virksomhedens kommunikation, og jo mere mobile og spredte medarbejderne bliver, desto mere væsentlig bliver telefonien, men også mulighederne for at samle den i en effektiv, overordnet struktur. Det kræver specialviden, og det har vi,« siger Lars Zinglersen.

Hos Avaya Danmark har man også store forventninger til samarbejdet.

»Vi står i dag med et stort marked og med en gruppe meget bevidste og kræsne kunder. Vi er glade for at stå arm i arm med SEC DataCom, når vi i fremtiden skal ud og skræddersy løsninger til kunderne. De får tingene til at køre med et stærkt team af teknikere og har en specialviden, som uden tvivl vil gøre en forskel hos forhandlerne,« siger Bent Vindmar, Country Manager hos Avaya Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere