Rosenmeier indgår storaftale med Philips

Hvor Philips tidligere håndterede en stor del af radio/tv-kanalen selv, overtager Rosenemeier nu alle forhandlere, der ikke køber mindst en lastbil ad gangen. Det betyder mere end en fordobling af Rosenmeier omsætning på Philips.

Hvor Philips tidligere havde lager så selskabet kunne servicere alle større radio/tv-forhandlere, bliver det nu lavet om, så kun de allerstørste kunder som Elgiganten og sandsynligvis Fona fremover vil får leveret direkte fra Philips, når det gælder brunvarer. Alle andre kunder flyttes over til Rosenmeier, der i forvejen har en stor Philipsforretning.

»Vi får en kæmpe omsætningsstigning. Det er tale om væsentlig mere end en fordobling af Philips på brunevarer. Vi får en rigtig stærk på position på Philips,« siger salgsdirektør Joen Rosenmeier.

Philipsaftalen betyder, at Philips stadig selv vil sende sælgere ud til kunder, som Coop og Merlin, som dog vil blive betjent via Rosenemeiers lager. Til gengæld overtager Rosenmeier selv kontakten med de andre radio/tv-forhandlere, der indgår i handlen.

Rosenmeier forventer en væsentlig omsætningsstigning, som følge af aftalen. Ifølge CRNs beregninger vil der være tale om et trecifret millionbeløb.

Joen Rosenmeier forventer med tiden en del synergi-effekt af aftalen, fordi Rosenmeier nu kommer bredere ud i brunvare-kanalen.

»På sigt skulle det gerne have en positiv indvirkning på hele forretningen,« siger han.

Aftalen med Philips betyder også, at Rosenmeier bliver utrolig bred på Philips. Udover, at Rosenemeier vil have have alt fra High-runners til high-end fjernsyn på lager, så har Rosenmeier også udvidet med flere af Philips elprodukter, som barbermaskiner og støvsugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere