Mondofinansiering efter planen

Mondo-formand oplyser, at ledelse og bestyrelse er klar med 16 millioner kroner. Fyret direktør er også med i kapitaludvidelsen.

Bestyrelsesformand i Mondo, Morten Steen-Jørgensen oplyser tirsdag, at den fyrede Mondodirektør Anders Christian Andersen stadig er velkommen i den kapitaludvidelse, som Mondo er i færd med. Som aktionær har han også ret til at købe de nye aktier, siger formanden, der oplyser, at alle aktionærer er inviteret til at byde på de nye aktier, også Anders Christian Andersen.

»Det er en rettet emission, og det er derfor ikke retfærdigt, hvis ikke alle aktionærer får samme mulighed for at byde,« siger bestyrelsesformanden.

Anders Christian Andersen bekræfter tirsdag overfor crn.dk, at han deltager i Mondos kapitaludvidelse.

Samtidig afviser bestyrelsesformand Morten Steen-Jørgensen dagbladet Børsens artikel tirsdag, der sår tvivl om finansieringen af de 55 millioner, der skal komme til Mondo. Heraf vil ledelsen og bestyrelsen selv komme med 16 millioner.

»Ledelsen og bestyrelse kommer med 16 millioner kroner. Kapitaludvidelsen forløber efter planen og vil være afsluttet inden 31. december, som vi har lovet i børsprospektet,« siger Morten Steen-Jørgensen, Mondo.

I Børsen har it-finansmanden Peter Warnøe oplyst, at hans tidligere løfte at givet et ukendt millionbeløb til Mondo ikke længere gælder, da »flere forhold ikke har været mig bekendt.«

Den udmelding giver i følge Morten Steen-Jørgensen masser af plads til juridiske slagsmål. Han hævder, at Peter Warnøe har en juridisk pligt til at lade pengene falde.

»Jeg forholder mig til et legalt dokument, hvor Peter Warnøe skal komme med penge. Men det er ikke engang sikker, at jeg vil have hans penge. Indtil videre holder jeg dog muligheden åben,« siger Morten Steen-Jørgensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere