Cisco viser forkærlighed for EMC

Den amerikanske netværksspiller Cisco har længe samarbejdet med de fleste større storagespillere i markedet. Men nu får EMC en fortrinsstilling med en særlig OEM-aftale, hvorefter EMC's netværksstorage skal sælges gennem Ciscos mange partnere.

Netværk og storage smelter sammen og kunderne vil gerne have det hele på én gang fra samme leverandør eller forhandler, lyder ræsonnementet fra Cisco.

Koncernen har derfor besluttet at gå skridtet videre og intensivere samarbejdet med en enkelt af sine ellers mange storagepartnere.

Og det blev EMC, der blev udpeget og ikke HP, IBM, Storagetek og HDS, som Cisco også samarbejder med.

Ifølge en netop indgået OEM-aftale mellem parterne, skal Cisco sælge EMC's storage NAS, det vil sige løsninger, der kan indgå i netværk (Networked Attached Storage)med Cisco's navn på.

Det bliver produkterne ved navn NS500 og NS700, der skal sælges sammen med Ciscos File Engine - og muliggøre at kunderne kan lave en centraliseret backup af deres data fra lokale kontorer via internetbaserede netværk.

Cisco oplyser, at Ciscos forhandlere ganske vist godt selv kan samle en lignende løsning med Ciscos produkt og et NAS product fra EMC eller andre.

"Men denne bundling har den fordel at den taler til kundenes ønske om at handle hos en enkelt leverandør," oplyser Ciscos danske partneransvarlige Claus Holm.

Han kan ikke oplyse, hvad der har ligget til grund for at Cisco har valgt netop EMC, men afviser, at IBM blev udelukket på grund af for heftig en konkurrence inden for både netværk og storage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere