Regler for sommmerkonkurrencen 2010

  1. Ansatte hos Mediaprovider må ikke deltage.
  2. Konkurrencen er en konkurrence i tilknytning til CRNs nyhedsbrev. Derfor kan kun emailadresser, der er tilmeldt som abonnenter på CRNs nyhedsbrev bruges i konkurrencen. Selvom man besvarer konkurrencen mere end en gang om dagen deltager man kun med en besvarelse per dag. Kun hvis svaret er rigtig deltager man i lodtrækningen med den pågældende besvarelse.
  3. Hvis de udbedte oplysninger ikke er udfyldt eller korrekte, vurderes tilmeldingen som værende uudfyldt og dermed ugyldig. Arrangøren forbeholder sig retten til at kontrollere deltagernes berettigelse og deres identitet.
  4. Mediaprovider har ikke ansvar for fejl i forbindelse med besvarelse af spørgsmål, herunder fejl i spørgsmål og fejl i forbindelse med indsendelse af svar. Mediaprovider har ingen ansvar i forbindelse med tekniske svigt.
  5. Vindere skal være bosatte i Danmark. Vindere som ikke er bosat i Danmark kan blive publiceret, men er ikke berettigede til at modtage præmier.
  6. Mediaprovider vælger hver uge, mens konkurrencen varer, vindere ved lodtrækning. Eventuel skat af præmien betales af vinderen.
  7. Deltageren skal tillade, at hans eller hendes navn og hjemby anvendes til publiceringsformål i alle typer medier.
  8. Vinderen skal kunne legitimere sig ved modtagelse af præmie.
  9. Enhver overtrædelse af punkterne i konkurrencereglerne medfører, at den deltagende udelukkes fra konkurrencen.
  10. Mediaprovider forbeholder sig retten til når som helst at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere