Tiscali sagsøger Telmore

Tiscali beskylder Telmore-direktør Frank Rasmussen for at være for åbenmundet om de forhandlinger, som de to selskaber førte, inden Tiscali solgte sine mobilkunder. Tiscali har lagt sag an mod Telmore med krav om to millioner kroner.

Internetudbyderen Tiscali har sagsøgt mobilselskabet Telmore, der netop har fået TDC som medejer. Tiscali kræver to millioner kroner i erstatning, fordi Telmore skal have brudt sin tavshedspligt i forbindelse med forhandlinger mellem de to selskaber.

I Telmores nye regnskab bliver sagen kun nævnt i én sætning, og der bliver ikke sat navn på sagsøgeren. Men ifølge Computerworld Onlines oplysninger er der tale om Tiscali.

Striden opstod, da Telmore sidste efterår var i forhandlinger med Tiscali om at overtage sidstnævntes mobilkunder.

Telmore følte sig angiveligt presset af Tiscali, der på samme tid åbent satte mobilaktiviteterne til salg. Derfor meldte Telmore-stifter Frank Rasmussen offentligt ud om, at han ikke længere var interesseret i at købe de 20.000 Tiscali-mobilkunder.

Den udmelding kalder Tiscali et brud på en fortrolighedserklæring. Derfor kravet om to millioner kroner i erstatning.

Tiscalis mobilkunder blev i sidste ende, i december sidste år, overtaget af Debitel.

Telmore har sag mod Tiscali

Telmore har selv i forvejen en sag kørende mod netop Tiscali. Frank Rasmussen mener, at det daværende World Online - i strid med en skriftlig aftale - kopierede Telmores discount-koncept for salg af mobiltelefoni.

Den strid kører ved Sø- og Handelsretten, og afgørelsen kan trække ud i yderligere et halvt år.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Tiscali, og Frank Rasmussen ønsker ikke at udtale sig om sagerne.

De to stridende parter har ellers tidligere haft det ganske hyggeligt sammen. Tiscali bygger sin danske forretning på internetudbyderen Image Scandinavia, som Frank Rasmussen opbyggede og solgte til World Online.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere