Coinclick polstret til offensiv

Bankernes system til mikrobetaling har fået tilført 15 millioner kroner af sine ejere. Nu gør Coinclick klar til at markedsføre systemet for at rette op på den hidtil kølige modtagelse.

Bankernes mikrobetalingssystem Coinclick har fået 15 millioner friske kroner i kassen fra ejerne og er klar til for alvor at forsøge at sælge konceptet. Men det skal ske i samarbejde med de store internettjenester.

Som beskrevet i Computerworld Online i sidste uge står brugerne ikke ligefrem i kø for at kunne benytte betalingssystemet, der konkurrerer med FDIM's Valus.

Ved udgangen af sidste år havde brugerne samlet kun godt en kvart million kroner stående på deres Coinclick-konti. De nuværende 17.000 brugere er fortsat milevidt fra de 100.000, der vil gøre Coinclick rentabelt.

Selskabet bag Coinclick, Content Billing, fik sidste år et underskud på 4,3 millioner kroner, men det var ifølge direktør Lars Fruergaard mindre end ventet.

Nu har ejerne - PBS og TDC - polstret Content Billing med yderligere 15 millioner kroner, som skal gå til markedsføring og udvikling af et nyt system til at bruge Coinclick via mobiltelefonen.

- Ejerne har valgt at tilføre rigelig kapital, for vi har hverken tid eller lyst til lige pludselig at stå og mangle penge, siger Lars Fruergaard.

Udbyderne skal sælge konceptet

Der er i dag 12 udbydere tilknyttet Coinclick, men der har stort set ikke været nogen markedsføring af systemet. Det bliver der snart lavet om på.

- Vi vil ikke lave selvstændige kampagner for Coinclick. I stedet for vil vi gå ud sammen med de store udbydere, så Coinclick bliver en del af deres kampagne, siger Fruergaard.

Ifølge Lars Fruergaard er en - endnu unavngiven - stor udbyder netop kommet i hus, mens en anden bliver "bearbejdet".

Blandt de nuværende tjenester tilknyttet Coinclick er blandt andet TDC Online og andre udbydere af online SMS-afsendelse. Content Billing vil nu udvikle et system, så brugerne kan bruge mobiltelefonen til både afsendelse af i første omgang SMS og senere MMS samt betaling af for eksempel parkeringsbilletter.

Content Billing forventer også i år at få underskud.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere