Kort nyt: Knudsen Consulting leverer Hyper-V. Liga Lindist får to nordiske distibutionsaftaler

Koldingforhandler vinder Hyper-V-ordre til Teknologisk Institut. Dansk Linux-distirbutør får agentur fra Avira og Omni.

Knudsen Consulting: Koldingforhandleren Knudsen Consulting har vundet en aftale om levering af Microsofts servervirtualisering, Hyper-V, hos Teknologisk Institut i Tåstrup. I første omgang gælder det 20-25 servere, der skal stilles op i Teknologisk Instituts udviklings-, demo- og hostede miljø. Derefter vil de simple driftsmaskiner og siden resten af de nuværende clustermiljøer overgå til MicroSofts Hyper-V. På sigt skal alle 10 Teknologisk-lokationer i ind- og udland inddrages i Hyper-V-implementeringen.

Avira: Den danske Linux-distributør, Liga Lindist har fået to nordiske distributionsaftaler. I forrige måned meddelte distributøren med adresse i København, at de havde fået en aftale med canadiske Omni Technology Solutions om at være enedistributør i Norden, med produkterne for Riva Integration Server for GroupWise og Omni eControl. Nu meddeler Liga Lindist, at de også skal distribuere antivirusprodukter fra tyske Avira på det nordiske marked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere