SAP godt på vej hos SMG

SMG i Aalborg gik i mandags over til ERP-systemet,SAP. Foreløbig går det godt. Både fakturaer og varer bliver sendt ud uden de store problemer, konstaterer en lettet direktør.

»Jeg må indrømme, at jeg havde frygtet det værste. Men det er gået godt indtil videre. Vi fik varer ud mandag. Tirsdag fik vi endnu flere ud, og i går og i dag kører det uden de store problemer,« siger direktør for SMG Danmark, Ole Mortensen.

Når Ole Mortensen havde sin frygt med overgangen til SAP, skyldes det at SAP-implementeringer har ry for at være besværlige. At det ikke er uproblematisk at gå over til SAP er en kendt sag. Senest har Tech Data i Danmark erkendt at overgang til ny SAP-system sidste år tog lidt længere tid, end man havde regnet med.

Fordelen for SMG ved at gå over til SAP, er at det integrerer de nordiske SMG-selskaber bedre ind i hinanden.

»Vi kører op mod den SAP-installation, der hos SMG i Norge. Det betyder at vi kan se ind på både det norske og svenske lager, efter varer, som vi mangler. Det giver os reelt et større lager at arbejde med« siger Ole Mortensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere