Artikel top billede

Endnu et kanonresultat fra Descom

Ballerup-forhandleren kom ud af 2009 med endnu et millionoverskud. Vi er superpositive over resultatet, siger direktør Johnny Helander.

Hardware- og suppliesforhandleren Descom kan endnu engang glæde sig over et millionoverskud i regnskabsåret 2009, resultatet før skat lød på 5,4 millioner kroner mod 6,5 millioner året før.

»Vi er superpositive over resultatet, som er næsten lige så godt som vores rekordår i 2008,« siger Descoms administrerende direktør Johnny Helander, som ikke ønsker at oplyse virksomhedens omsætning.

Det flotte regnskabsresultat er skabt på basis af en forretning, som blot tæller 20 medarbejdere, som over de seneste år har transformeret Descom fra suppliesforhandlner til, hvad Johnny Helander betegner som en »full-line hardware-forhandler«. Hovedvægten ligger dog fortsat på Descoms egenproduktion af toner og printerpatroner, selvom der også er tjent penge på hardwareleverancer til offentlige kunder.

Han erkender, at det positive resultat er bemærkelsesværdigt på et marked, som allerede før finanskrisen var voldsomt presset på indtjeningen. Alligevel forventer han, at de gode takter fortsætter i indeværende år, hvor forventningen står til et overskud på mellem seks og syv millioner kroner.

»Mange i branchen klager sig lidt, og mine konkurrenter griner ad mig, når jeg siger, at vi i år når op på niveau med rekordresultatet fra 2008. Men vi er ikke de mest frembusende og holder fast i de gammeldags værdier, hvor vi først bruger pengene, når vi har tjent dem,« siger Johnny Helander.

»Man skal også huske at sige nej til nogle ordrer. Det minimerer de tab, man kan få, når kunden ikke kan betale,« lyder det fra Descom-direktøren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere