Cisco vil fordoble den europæiske kanal

Netværksgiganten Cisco forventer at fordoble antallet af partnere i Europa over de næste tre år. Lokalt i Danmark vil giganten bruge mere tid på forhandlerne.

Cisco vil ændre virksomhedens globale partnerprogram. Frem til nu har Netvæksgiganten delt partnerne op i fire kategorier. Guld, sølv, premium og Select, hvor Select partnerne ikke har haft adgang til de registrerede partnerfordele.

I Danmark er Cisco allerede langt med omstruktureringen. Planen er, at alle Select partnere får tilbudt en SMB Select partnerstatus, hvor de får adgang til de registrerede partnerfordele.

Cisco håber, at det vil give flere kunder til de små partnere, da kunderne vil kunne se, at deres forhandlere nu har officiel partnerstatus.

»Det kommer til at tage tre-fire dages kursus at blive opgraderet, men umiddelbart er det ikke noget der koster partneren noget,« forklarer Christian Treille, der er talsmand for SMB channel programs and operations i EMEA.

Selvfølgelig kommer virksomhederne selv dække udgifterne ved at afsætte en mand til kurset, men det koster ikke noget at melde sig og deltage i kurserne, ifølge Treille.

Cisco har i dag omkring 2800 partnere i SMB-segmentet i Europa. Med SMB mener Christien Treille, partnere, der primært går efter helt små virksomheder på melllem fem til 15 ansatte.

Cisco forventer, at virksomheden inden for de næste halvandet til to år forøger partnerbasen til omkring 5000. Ifølge Christian Treille er der mindst 50.000 potentielle partnere til Cisco program alene i Europa.

Peter Klint der er direktør for den danske kanalforretning mener ikke, at Cisco i Danmark nødvendigvis skal fordoble antallet af kanalpartnere.

»Vi har allerede brugt meget tid på at få de små partnere ind i SMB Select. Derfor vil vi nu hellere bruge vores tid på at videreudvikle de eksisterende SMB-partnere,« fortæller Peter Klint til CRN.

Han mener ikke at det danske marked er hverken over- eller underrepræsenteret af partnere. Men Cisco ønsker ikke at komme i en situation, hvor der er for mange partnere, så derfor skal der i første omgang fokuseres på de eksisterende partnere i stedet for at føje nye partnere til.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere