CeBIT 2005: Bridema fejrer 10 års fødselsdag

Igen i år udstiller den danske IT-distributør Bridema på verdens største IT-messe. Man skal ned og profilere sig på det europæiske marked. Samtidig skal man fejre virksomhedens 10 års jubilæum.

Bridema, der sælger IT-komponenter, er glade for CeBIT og man har endnu engang valgt at udstille på messen i Hannover. Primært fordi man har kunder over hele Europa.

»Det er et godt mødepunkt for hele Europa. For folk som os der opererer i det europæiske marked, er det en god profilering af virksomheden. Vi udstiller for at få vores egen profil,« siger Jens Christensen, salgsdirektør i Bridema.

I den seneste tid har der været meget kritik af IT-messer, blandt andet er Comdex messen i Sverige lukket i år på grund af for få udstillere. Flere forhandlere har også været ude med at tiden er løbet fra IT-messer. Dette er salgsdirektøren fra Bridema ikke enig i.

»Tiden er overhovedet ikke løbet fra CeBIT. I dag kommer nyhederne i et væk fra leverandører, og det kan måske være derfor, nogle forhandlere ikke synes CeBIT er så spændende som det var for fem år siden. Dengang lagde man sine nyheder op i mod messen. Det ser man ikke så meget mere. Men det er stadigvæk spændende dernede,« siger Jens Christensen.

Bridema har i år en stand i Planet Reseller. Her skal man ned og møde sine forhandlere, og man har store forventninger.

»CeBIT giver os en god mulighed for en face-to-face dialog, som vi normalt ellers ikke ville have. Samtidig håber vi selvfølgelig på, at der er nogle nye kunder der ser os dernede,« siger Jens Kristensen.

I år kan Bridema fejre deres 10 års jubilæum. Det har man tænkt sig at markere ved årets messe.

»I den her branche er der ikke mange der holder i 10 år, så lørdag på CeBIT fejrer vi, i vores stand, vores 10 års jubilæum med kunder og leverandører,« lyder det fra den glade salgsdirektør.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere