TDC: Mere IT-viden skaber bedre salg

Det vil gavne både kunderne, samfundet og TDC's eget salg, hvis ledere og medarbejdere bliver mere bevidste om IT-sikkerheden i virksomheden. Derfor vil TDC sælge kurser i IT-sikkerhed.

TDC vil uddanne virksomhedsledere i IT-sikkerhed. Kurserne skal sælges med det argument, at der ofte overinvesteres og fejlinvesteres i IT-sikkerhedsløsninger.

Teleselskabet forventer at kunne tiltrække mellem 50 og 100 ledere til et tredages kursus inden sommer.

Alt for mange virksomheder køber for meget og forkerte løsninger til at sikre deres data og systemer. Manglende sikkerhedsbevidst blandt de ansatte betyder samtidig, at der ofte begås menneskelige fejl, som sætter sikkerheden på spil.

TDC Internets sikkerhedschef, Per B. Hansen, forventer ikke, at salget af kurser i sig selv bliver en guldgrube. Men det handler om at fuldende produktporteføljen inden for sikkerhed, forklarer han.

- Det er så sandelig også i vores interesse, at vi får klædt kunderne mere på. For jo mere de ved, jo mere spørger de. Det kan skabe bedre samarbejde, bedre løsninger og mere salg, spår Per B. Hansen.

Færre hacker-indgange

Set i et større perspektiv vil en stor sikkerhedsbevidst blandt danskerne være med til at beskytte samfundets kritiske infrastruktur, fordi der bliver færre svage led, der kan udnyttes af for eksempel hackere, mener Per B. Hansen.

Han samarbejder også med Handelshøjskolen og universitetet i Århus om at få indbygget IT-sikkerhed i deres uddannelser.

Idéen med at sende ledere og medarbejdere på skolebænken med IT-sikkerhed på skemaet hilses velkommen af branchefællesskabet ITEK og af Dansk Industris IT-sikkerhedsudvalg.

- Ledelsen skal inddrages, så IT-sikkerheden udformes i overensstemmelse med virksomhedens værdier og forretningsmodel. De personaleansvarlige skal inddrages, og medarbejderne gøres opmærksomme på, hvordan de kan indrette deres handlinger med sikkerheden for øje, siger Henning Mortensen, sekretær for udvalget.

TDC udvikler og tilbyder sine kurser i samarbejde med Microworld, IBM og Parkegaard & Kristensen.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef med ansvar for tværgående service management

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Konsulenter til strategi-implementering i nyt PMO-kontor

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere