Kim Sneftrup ny chef for Magirus Nordic

Vi skal være den førende danske datacenter-distributør , lyder udmeldingen fra den nyudnævnte chef for Magirus Nordic .

Ikke siden Dennis Wøldike i 2008 forlod Magirus Nordic har selskabet haft en lokal ledelse. I stedet for har Magirus styret den nordisk forretning fra England. Med udnævnelsen af den hidtidige salgschef Kim Sneftrup til ny chef for Magirus i Norden er ledelsen igen blevet lokal.

»Vi har en velkørende forretning i Danmark med fokus på virtualisering. Og nu, hvor vi har fået Cisco og senest i dag har underskrevet en aftale med Netapp, går vi benhårdt efter, at blive Danmarks bedste datacenter-distributør,« siger Kim Sneftrup.

Han fortæller, at Magirus har haft god vind i sejlene og at det er en af grundene til, at man nu har valgt igen at køre med en lokal dansk ledelse.

»Vi har netop ansat to mand, og med det nye stærke fokus på datacenter-distribtuion, kræver det en lokal ledelse,« siger Kim Sneftrup.

Indtil videre holdes satsningen i Danmark. Tidligere i år lukkede Magirus sin svenske afdeling ned. Men Kim Sneftrup holder døren åben for, at Magirus igen åbner i de andre nordiske lande.

»Det har været uhyggeligt vigtigt for os, at få Netapp og dermed et storageben ind i vores forretning. Indtil videre er det kun et dansk agentur. Men sammen med vores europæiske datacenter-aftale med Cisco og vores VMware-agentur er det en vigtig ingrediens i vores datacenter-løsninger. Og det kan jeg godt se blive udvidet til resten af Norden,« siger Kim Sneftrup.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere