Artikel top billede

iPad får 3 og Telenor til at se dobbelt

Nye abonnementstyper med dobbelt SIM-kort skal tilfredstille tablet-brugere.

Siden iPad'en kom til Danmark i sidste år, har teleselskaberne kæmpet for at sammensætte det mest optimale abonnement til den nye platform.

Nu prøver 3 og Telenor at lave en helt ny form for abonnement.

I stedet for at sælge nye abonnementer til kunder, der gerne vil have deres iPad eller bærbare computere på nettet, så tilbyder firmaerne, at man deler sit smartphone-abonnement, fordi kunderne ofte slet ikke bruger den datatrafik, som de har betalt for til deres smartphone.

Telenor lancerede i går det såkaldte ”DobbelSIM”-abonnement, til kunder, der allerede har et flatrate dataabonnement hos Telenor. Det betyder, at kunderne får et ekstra sim-kort til deres dataabonnement, som kan sættes i en tablet, og det er så muligt at være på nettet fra begge sim-kort samtidig. De to sim-kort hører til samme dataabonnement, så kunderne kun skal betale for ét abonnement.??

"Vi ser flere og flere danskere køber tablets som supplement til deres smartphone, og da mange kunder allerede har et dataabonnement hos os, vil vi gerne gøre det nemt og ligetil at udnytte det eksisterende abonnement på de nye tablets. Derfor tilbyder vi nu ”DobbeltSIM”," forklarer Kim Sørensen, Senior market manager hos Telenor i en pressemeddelelse.

Det koster dog 99 kroner at få et ekstra SIM-kort, og efterfølgende skal man betale 49 kroner om måneden.
Vi er billigere

Få timer efter Telenors nye produkt blev præsenteret, kom 3 med et meget lignende produkt ved navn 3DataDeling. Den store forskel er dog, at prisen indtil videre er meget lavere.

Med et 3Max (10GB trafik) eller 3Magnum-abonnement (20GB trafik) kan man kvit og frit få et ekstra simkort til sin tablet, bærbare computer eller andre enheder og bruge den overskydende trafik.
Oprettelse og ekstra simkort koster ikke ekstra, men 3DataDeling kan først bestilles i slutningen af juni.

”3 har længe været brugernes førstevalg, når det gælder mobilt bredbånd på alt lige fra smartphones over tablets til bærbare computere. Det mobile bredbånd er en vigtig del af vores abonnementspakker, og derfor synes vi, at det er rigtigt at give brugerne bedre muligheder for at anvende den datatrafik, de allerede har købt og betalt. Har man flere enheder på nettet, er der mange penge at spare, og samtidig slipper man for besvær og omkostninger med ekstra abonnementer,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.

3 har valgt den nye abonnementsform efter at have spurgt sine kunder til råds. 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere