Digital signatur med Telmore

Inden midten af juni i år skal TDC have udstyret 350.000 danskere med en digital signatur, som led i kontrakten med Videnskabsministeriet om udbredelsen af signaturen. Som et led i det arbejde får kunderne i TDCs nyerhvervelse, lavprismobilselskabet Telmore, nu mulighed for at bruge den digitale signatur.

Telmores knap 500.000 kunder bliver således de første mobilkunder, der får mulighed for at bruge signaturen.

Med Digital Signatur behøver den danske forbruger kun ét password til alle de online steder der kræver log in og password, og som er i stand til at tilbyde signaturen. Digital Signatur er et certifikat, en sikkerhedsnøgle, som identificerer brugeren sikkert og nemt. Med signaturen kan brugeren logge sig på den personlige side hos Telmore og tanke sine mobilkonto op.

»Telmore er med i forreste række når det handler om at tilbyde sine kunder forenkling og tiltag der sparer tid og penge. Denne gang er det den Digitale Signatur vi, som det første mobilselskab, lancerer. Det er valgfrit om vores kunder vil bruge signaturen eller logge på den personlige side som de gør nu. Den elektroniske identificering er endnu et eksempel på Telmores ambition om at tilbyde attraktive muligheder til kunderne,« fortæller Telmores adm. direktør Allan Christiansen.

»Det valgfrie princip er dybt forankret, og vores kunder er glade for at kunne til- og fravælge tillægsprodukter hos os, og dermed også selv vælge om de vil benytte sig af det gratis tilbud om en digital signatur,« fortsætter Allan Christiansen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere