Xerox gennemfører jysk partner-rokade

Partner Hernings beslutning om at ophøre som Xerox-partner har sat Xerox i sving med at reorganisere det jyske partnernetværk. En frafalden partner vender samtidig tilbage.

Digital Online bliver ny Xerox-partner i en region, som omfatter Århus, Djursland, Randers, Viborg, Silkeborg, Horsens, Vejle, Kolding og Fredericia. Forhandleren vil fremover have afdelingskontorer i Århus, Viborg og Vejle.

Digital Online med 33 medarbejdere er vendt tilbage til Xerox efter en kort periode hos konkurrenten Konica Minolta. Før 1. januar i år var forhandleren således Xerox-partner i Viborg- og Århus-området.

XDP, som i dag dækker Nordjylland samt Århus og Djursland, bliver via datterselskabet XDP Herning ny Xerox-partner i en region, som omfatter Herning, Holstebro og Brande. XDP med 35 medarbejdere vil i fremtiden have afdelingskontorer i Aalborg og Herning. Den nye aftale med Xerox betyder også, at XDP Århus flytter til Herning, samtidig med at den ændrer navn til XDP Herning.

I Sønderjylland sker der ifølge Xerox ingen ændringer. Her fortsætter Digital Center med hovedkontor i Esbjerg og afdeling i Rødekro med at dække.

»Jeg er overordentlig glad for denne jyske rokade og omlægning af regionerne. Med ét slag får Xerox en tidssvarende partnerløsning, som i meget højere grad end tidligere tager højde for både geografi, infrastruktur og lokalkendskab hos Xerox-partnerne. Samtidig glæder det mig utrolig meget at kunne byde velkommen igen til Digital Online i Xerox-regi. For vores kunder betyder det, at de får nogle meget kompetente samarbejdspartnere med et solidt
lokalkendskab og mulighed for lokal support af høj kvalitet,« kommenterer administrerende direktør i Xerox Morten Felding.

Om skiftet tilbage til Xerox siger Digital Onlines direktør Kim Stephansen, at situationen er ny efter Partner Hernings stop som Xerox-partner.

»Tilbage i 2003 var den jyske Xerox-struktur fastlåst set fra mit synspunkt, hvilket betød, at jeg ikke kunne øjne vækstmuligheder med virksomheden Xerox Partner Midtjylland. Med Xerox' ændrede kanalstrategi og Partner Hernings ophør som Xerox-partner er dette ændret fundamentalt, hvilket er den primære grund til, at jeg på ny har indgået en partneraftale med Xerox. Jeg har endvidere anvendt mere end halvdelen af min aktive karriere i eller med Xerox, så derfor er indgåelsen af denne aftale som at komme hjem igen, hvilket naturligt har været en medvirkende årsag til min beslutning,« forklarer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere