Her er luksus-afspilleren til B&O-jomfruen

BeoSound 5 Encore er B&O's nyeste familiemedlem, der skal lokke nye kunder ind i luksusuniverset. Se her, om du har råd til at finde din indre feinschmecker.

B&O har allerede lanceret BeoSound 5. Nu er lillebror, BeoSound 5 Encore, landet. Og som navnet antyder, er der tale om det ekstranummer, der bliver skreget på til en koncert.

BeoSound 5 Encore er en intelligent musikafspiller. Du samler hele din musiksamling ét sted, og så sørger musikalgoritmen MOTS for, at du genopdager din musik.

MOTS er B&O's eget produkt. Det er en musikalgoritme, der analyserer de midterste to minutter af alle numre, og ud fra det sammensætter MOTS spillelister, hvor sangene passer til hinanden.

Ifølge B&O handler det om at bevare stemningen.

Mens storebror, BeoSound 5, henvender sig til de etablerede B&O-kunder, der allerede har udstyret deres hjem med luksusbrandets produkter, så henvender Encore-modellen sig til de nye kunder, der skal lukkes ind i B&O-universet.

Forskellen på de to modeller, ud over prisen, er dermed meget lille. Med BeoSound 5 følger en serverboks fra B&O, hvorpå al musikken kan lagres.

Hvis du køber Encore-modellen, må du selv samle din musik ét sted, eksempelvis i iTunes eller på en ekstern harddisk.

Encore-modellen har nemlig flere tilslutningsmuligheder, så det er lettere at få anlægget til at arbejde sammen med de ikke-B&O enheder, der befinder sig i huset hos B&O-jomfruen.

Let at navigere trods mangel på touch

Når du første gang hviler blikket på BeoSound 5 Encore, ligner det umiddelbart en tablet monteret på en cylinder. Dermed giver den det umiddelbare indtryk, at der er touch-funktion på dyret.

Derfor kan du også først blive en anelse forvirret over hjul-navigationen. Men der går ikke mere end et par minutter, før du vænner dig til systemet, der derefter virker uhyre simpelt og nemt at finde rundt i.

Manglen på touchfunktionen er ikke en forglemmelse eller manglende respekt for fremskridtet. Det er derimod med fuldt overlæg fra B&O's side.

Det skyldes flere ting. Hver eneste dag ved B&O-butikkens lukketid skal den udstillede iPad til BeoSound 8 pudses af for de utallige fedtfingre, der tværes ud på den i løbet af en dag.

Den mere alvorlige forklaring er, at B&O normalt garanterer 12 års problemfri brug på Struer-drengenes produkter.

Den garanti kunne ikke gives, hvis BeoSound 5-produkterne var udstyret med touchskærm, da touchskærme ikke anslås at have så lang en levetid.

B&O siger selv, at touch fungerer bedre på en mere simpel brugerflade. Men selv om opbygningen er både simpel og intuitiv, må man give dem ret i dette tilfælde.

For selve menuopbygningen på BeoSound 5 Encore passer ganske enkelt bedre til en central styring.

Og det leverer de tre hjul og tre knapper på cylinderen, der styrer hele foretagendet, glimrende.

På skærmen navigerer man via billedikoner. Billederne er coveret på det album, det givne musiknummer stammer fra.

Måden, ikonerne vises på, minder en del om CoverFlow i iTunes og på Mac, og det gør det nemt at overskue og virker velkendt, hvis man er vant til at bruge iTunes.

Og der er også lidt til lydfanatikeren. BeoSound 5 Encore indeholder nemlig en meget avanceret signalbehandler, der kan afspille en lang række ukomprimerede formater.

Alle ukomprimerede data i en lydfil forbliver derfor intakte, så lydoplevelsen bliver optimal.

Som B&O udtrykker det, så bliver lydoplevelsen, som kunstneren havde tænkt den.

13.000 radiostationer

Det er ikke muligt at benytte musikstreaming-tjenester direkte fra BeoSound 5 Encore.

B&O mener, det ville blive for uoverskueligt for brugeren, hvis man skulle indbygge eksempelvis WIMP, TDC Play eller Spotify i musikanlægget.

Vil man alligevel benytte tjenesterne, er det dog ikke værre, end at man kan tilslutte sin eksterne enhed, eksempelvis sin telefon, til BeoSound 5 Encore.

Det vil sige, at man kan streame musik fra eksempelvis WIMP på sin iPhone, og så blot tilslutte den B&O-anlægget via iPhone-kablet.

Det er naturligvis også muligt at høre netradio via BeoSound 5 Encore. Faktisk er der mere end 13.000 radiostationer at vælge imellem fra hele verden.

Det smarte ved afspillerens radiofunktion er, at den nøje overvåger signalet fra de forskellige stationer.

Derfor får du altid kun tilbudt en radiostation, hvor modtageforholdene er helt i top på det givne tidspunkt.

Alt i alt er BeoSound 5 Encore det ekstranummer, dit musikalske hjem og din glemte cd-samling har råbt på - hvis du vel at mærke kan finde plads i tegnebogen og har et par højttalere, der kan yde luksusdesignet retfærdighed.

BeoSound 5 Encore findes allerede i sort i butikkerne, og i løbet af denne måned lanceres anlægget også i hvid.

Prisen ligger på 19.995 kroner for Encore-modellen, mens storebroren koster 37.995 kroner inklusive B&O's serverboks.




IT-JOB

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Webanalytiker til digitale løsninger

Mobilplan ApS

Content Creator

Netcompany A/S

Test Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere