Steven Spielberg laver videospil for EA Games

Filmmageren over dem alle, har kastet sig over spil til konsollerne. Men håber man på at styre Indiana Jones gennem Amazonas regnskov på jagt efter uvurderligt inkaguld, tager man fejl.

Steven Spielberg første spil...

... og så skulle man umiddelbart forestille sig, at det drejede sig om en rendyrket grafikeksplosion af et storslået helte-epos a la "Indiana Jones indtager rummet i 3D". Men nej...

Sådan forholder det sig ikke. Skal vi endelig forsøge at skabe indre billeder af film-mogulens første gamer-produkt, så er det snarere end blanding af 3D Tetris, Super Mario, Zelda og skak. Samt alle eksisterende spil, hvor det gælder om at smadre en hel masse...

Spillet, der er lavet i tæt samarbejde med Electronic Arts, hedder derfor Boom Blox og kommer i første omgang til Nintendos Wii.

Kort forklaret er det et spil, hvor den voksne spiller får mental udfordring af at studere tredimensionale puslespil, hvorefter udfordringen er at kaste med ting og nedbryde figurerne. Den yngre spiller vil - uden nødvendigvis at have gjort sig de store, dybsindige matematisk/geometriske betragtninger - sandsynligvis have megen glæde af den ikke-voldelig form for uforpligtende, nærmest påkrævede, vandalisme.

Spillet er i skrivende stund endnu ikke på gaden, men EA Games tager imod forhåndsbestillinger hér, hvor man også kan se en trailer.




IT-JOB

Danske Commodities A/S

Procurement manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Webanalytiker til digitale løsninger

IT & Co ApS

IT-tekniker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere