Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Møbelhandler har succes med e-handel

Møbelforhandleren Bolia.com har forstået at kombinere fysiske butikker med en online-butik.

Møbelforhandleren Bolia.com startede herhjemme i 2000 med at sælge sine italienske designermøbler, lamper og andre ting til hjemmet gennem internetbutikken Bolia.com. Kunderne kan bestille varerne direkte fra leverandøren via pc'en. Dermed slipper Bolia for at have store lagre eller deciderede møbelforretninger.

Men kunderne har alligevel mulighed for at besigtige varerne i Bolias showrooms i København eller Århus, hvor møblerne også kan bestilles fra en pc i butikken.

»Vi vil ikke tage købsoplevelsen fra kunderne. Vi vil lave flotte møbler og placere butikkerne de rigtige steder. I stedet lader vi it gøre det tunge arbejde,« siger direktør Henrik Althoehn Henriksen fra Bolia.com

Han forklarer, at metoden både er effektiv og besparende. Samtidig slipper kunden for at blive involveret i alle mellemleddene.

»Vi lægger vægt på, at kunden kan se og røre ved produkterne. Det er vigtigt, da møbler er et lystkøb og noget, man skal have stående hjemme i stuen,« siger han til IT-avisen ComON.

Det har dog taget nogle år at få forretningen til at løbe rundt. Resultatet før skat endte negativt det første år og underskuddet er faldet støt siden. Til gengæld er antallet af ansatte tredoblet.

»Vi følger budgettet. Første år var vi ikke rigtigt kommet i gang, og andet år havde vi kun to forretninger til at trækker et større kontor,« siger Henrik Althoehn Henriksen.

»Vi står selv for alle omkostninger, og det har påvirket resultatet. Men vi er ved at bygge et brand op. Vi har nu otte butikker i alt, og der er flere på vej. Konceptet fungerer og vi får god respons fra kunderne,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere