Mozilla bliver til SeaMonkey

Mozilla suite-browseren kommer i fremtiden til at hedde »Seamonkey« og en alpha-version er på vej inden for de næste uger.

Da Mozilla-fonden besluttede at flytte fokus til Firefox-browseren og mailprogrammet Thunderbird, blev det på bekostning af Mozilla Suite-browseren, der tilbyder både browser, email, HTML-edtitor og understøttelse af nyhedsgrupper.

Fremtiden for Mozilla Suite har indtil videre været mere eller mindre uklar, men nu er det lys i mørket for brugerne af pakken. Projektet fortsætter nemlig, men skifter navn til »SeaMonkey«, opkaldt efter den ledende projektgruppe, der bliver kaldt for »SeaMonkey Rådet«. Man arbejder nu på at få gjort SeaMonkey-navnet til et varemærke med hjælp fra Mozilla-fonden.

Fonden ser ikke den nye SeaMonkey-applikation som noget, der skal være en officielt supportet for brugere og besøgende på Mozilla-hjemmesiden. Dog tilbyder man hjælp omkring infrastruktur, og man samarbejder med udviklerne af SeaMonkey.

Ifølge holdet bag søaben vil udviklingen af det nye projekt give adskillige forbedringer, som kan bidrage til Mozilla-kodebasen, som blandt andet Firefox og Thunderbird også trækker på.

SeaMonkey-gruppen har planer om at levere en alpha-version af SeaMonkey 1.0 inden for de næste få uger. Brugere af Mozilla 1.7.x eller Mozilla 1.8 Alpha eller Beta vil, ifølge folkene bag, se en ny, forbedret version af den applikation, de er vant til at bruge. Og man oplyser, at Netscape 7.x-brugere også vil føle sig godt hjemme i den nye browser-pakke.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere