SOL overtager NetLogin

Portalen SOL overtager
det danske firma NetLogin I/S. Firmaet har igennem tre år drevet
en omfattende samling af link-guides
inden for blandt andet nyheder, rejse og bolig.

Scandinavia Online (SOL) har netop meddelt, at koncernen overtager den danske Internet-virksomhed NetLogin. Købet skal styrke SOL's position på det danske marked. NetLogin har udviklet en række link-samlinger indenfor kategorier som helse, rejser, nyheder og sport.


Ifølge pressemeddelelsen skal SOL emittere 440.000 aktier som betaling for alle udestående aktier i NetLogin. Med en aktuel dagskurs på 100, bliver prisen for NetLogin omkring 44 mio. kr.


I uge 39 havde NetLogin 141.567 unikke brugere, 470.264 user sessions og 1.721.953 sidevisninger. De tilsvarende tal for SOL i samme uge var 357.686 unikke brugere, 762.360 user sessions og 7.460.095 sidevisninger (kilde: Fakdis).


Sammen ligger SOL og NetLogin på en sikker andenplads på listen over de mest besøgte danske Internet-tjenester. Der er dog stadig lang vej til nr. 1, Jubii, som i uge 39 kunne mønstre 789.732 unikke brugere, 2.214.619 user sessions og 20.029.432 sidevisninger.


NetLogIn's tidligere ejere, Erik Bak, Søren S. Petersen og
Henrik T. Knudsen, skal fremover arbejde med videreudvikling af NetLogin-tjenesterne i SOL.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere