Han spiller "World of Warcraft" for 30.000 kroner om året

En yderst ihærdig World of Warcraft-fan har oprettet og spiller 36 forskellige karakterer samtidigt.

De færreste World of Warcraft-fans har noget imod at betale det månedlige gebyr for at få lov til at synke ind i det virtuelle univers. Men hvordan ville de forholde sig, hvis de skulle betale årsgebyret x 36?

Den situation har spilleren "Prepared" sat sig i.

Han holder nemlig 36 World of Warcraft-profiler kørende samtidigt i øjeblikket. Det betyder en årlig udgift på cirka 30.000 kroner og ikke mindst udgifter til et forholdvist stort hardware-setup (se billedet til højre). Desuden står han på spring for at investere i 36 licenser til opfølgeren "Wrath of the Lich King", der er sat til frigivelse senere på året.

Nogle vil hævde, at det er voldsomt meget at investere i at spille computerspil, men som han selv siger, så findes der hobbyer, som koster endnu mere...

En af årsagerne til den private World of Warcraft-hær er netop, at dukkeføreren har et komplet angrebshold, så han selv kan gå i krig mod diverse udfordringer.

Til det formål bruger han en række tilføjelser og hjælperedskaber. For eksempel Octopus 1.3.2., der giver han mulighed for at starte sessionerne op på samme tidspunkt.

Man kan finde hele Prepareds historie og informationer om de tricks han bruger http://www.dual-boxing.com/forums/index.php?page=Thread&threadID=14611&s=2ca9a9e303a095e3dae7dde5156c7604556d97d6" target="blank">her.

Der er også andre, der tager World of Warcraft særdeles seriøst. Her en fyr, der har oprettet 50 profiler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere