Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Ravenholm Computing skal sælge ImageZoom i Skandinavien

Ravenholm Computing A/S har indgået aftale med den svenske softwareproducent Scalado om salg af billedbehandlings-programmet ImageZoom. Det er første gang, at brugere uden for Sverige får mulighed for at købe programmet.

Den svenske softwareproducent Scalado har indgået en aftale med Ravenholm Computing A/S. Aftalen går ud på, at Ravenholm fremover skal sælge Scalados program ImageZoom i hele Skandinavien, men med primært fokus på Danmark. Ud over salg har Ravenholm ansvar for markedsudviklingen for ImageZoom, hvilket omfatter aktiviteter inden for uddannelse, seminarer og direct marketing.

Programmet ImageZoom, som er udviklet i Sverige, bruges til at skabe interaktive billedpræsentationer på hjemmesider. Programmet findes i to versioner, ImageZoom Standard Edition med udvalgte applikationer og den professionelle version ImageZoom Enterprise Edition med mere avancerede applikationer.

Med ImageZoom Enterprise Edition kan brugeren skabe 3D-lignende billeder ved at kombinere billeder af fx et produkt set fra forskellige vinkler. Desuden kan programmet knyttes til en database, hvilket gør det let hurtigt at publicere nye billeder. Besøgende på brugerens hjemmeside kan se de interaktive billeder uden en plug-in. ImageZooms patentanmeldte teknologi sørger desuden for, at billederne hurtigt kan downloades ved hjælp af et almindeligt modem.

"ImageZoom er interessant for alle virksomheder, som ønsker at fremhæve produkter visuelt på nettet. Til en overkommelig pris sættes fokus på detaljer, som ellers ikke ville komme til sin ret. Derfor er programmet et værdifuldt værktøj til hjemmesider, hvor billeder spiller en vigtig rolle," fortæller Artur Zamorski, produktansvarlig for grafiske programmer i Ravenholm Computing A/S.

Link

  • ImageZoom





  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    JN Data A/S
    Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere